Bătălia de la Winterfell din Game of Thrones ar fi putut include o armată a lupilor uriași

de Cristina Grigore în 21 Iun 2019
Regizorul episodului în cauză, Miguel Sapochnik, a dezvăluit o spectaculoasă variantă de scenariu, care l-ar fi inclus și pe dragonul Viserion

Un punct culminant în desfășurarea evenimentelor ultimului sezon al serialului Game of Thrones a fost Bătălia de la Winterfell. Potrivit Indiwire.com, acesta ar fi trebuit să includă încă un element fantastic: o armată a lupilor uriași.

Regizorul episodului, Miguel Sapochnik, a explicat (în episodul 85 al unui podcast despre regie al Indiwire) că impresionantele patrupede urmau să ajute oamenii în dramatica încleștare și chiar să îi țină piept dragonului gheții, Viserion. Cineastul nu a intrat prea mult în detaliile acestei versiuni de scenariu, care, în ciuda spectaculozității sale, nu a fost aprobată.

”Ar fi putut să se întâmple multe lucuri pe care oamenii le-au fi aplaudat, s-ar fi bucurat să le vadă. Ca acest atac al lupilor gigant și altele. Însă nu poți să nu te întrebi la un moment dat dacă totuși un astfel de atac, în care 50 de lupi uriași sar la un dragon nemort, ar face filmul mai bun”, a spus acesta.

Printre speculațiile fanilor legate de această scenă s-a aflat și cea în care lupul Aryei, Nymeria, reapare pentru a conduce haita în atacul împotriva lui Viserion și a forțelor de morții vii.

Episodul pilot al unui prequel Game of Thrones a început recent filmările, lansarea fiind preconizată pentru finalul lui 2020 sau începutul lui 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Miguel Sapochnik

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
valyy_valyy pe 21 iunie 2019 16:22
prea tarziu sa sapunem ca ar fi putut fi asa si asa ,a iesit praf pana la urma tot sezonul
boghiu_andrei pe 21 iunie 2019 18:48
Alt frustrat...Mai sunteti? De ce nu te duci tu sa faci un serial mai bun? Sunt sigur ca tu esti un geniu:) Nu sunteti normali la cap...Nici eu nu am fost foarte multumit de ultimul sezon, dar nu pot zice ca e praf..E un sezon ok:) Un final ok.
Cretzulynne pe 23 iunie 2019 00:29
Oh! Deci nu sunt singura care s-a gândit la ei!...I'm happy :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells