Bad Santa 2 începe filmările în 2014

de Cristina Grigore în 30 Nov 2013
Producţia a fost confirmată chiar de protagonist, actorul Billy Bob Thornton

Producţia lui Bad Santa 2, sequel al comediei de succes a lui 2003 cu Billy Bob Thornton şi Bernie Mac în rolurile centrale, va începe anul viitor, notează publicaţia The Observer, preluând o declaraţie a actorului Billy Bob Thornton.

Aflată în dezvoltare de aproape 10 ani, cu repetate probleme legate de scenariu şi regie (Terry Zwigoff, regizorul peliculei inițiale, a refuzat să facă parte din noul proiect), continuarea filmului a intrat în sfârşit în linie dreaptă spre producţie şi îl va avea la cârmă pe Steve Pink (High Fidelity), care va lucra după un scenariu al creatorului serialului Entourage, Doug Ellin.

„Bad Santa 2 va începe filmările în 2014. A fost foarte greu să găsim scenariul potrivit. Am trecut prin trei sau patru variante, însă acum suntem aproape de ceea ce ne-am dorit”, a explicat Thornton. Actorul a admis: „nu vom putea să facem un film mai bun ca cel din 2003”, însă, a mai menţionat el, „ne străduim să fim pe-aproape”.

Exploreaza subiecte similare:

Billy Bob Thornton, Bernie Mac, Terry Zwigoff, Steve Pink, High Fidelity, Entourage, Doug Ellin, Bad Santa

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 30 noiembrie 2013 15:24
Abia astept filmul asta :)) .
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 17:55
Cred ca era timpul unui alt film Bad Santa, la cat de reusit a fost primul. Pacat ca a trebuit sa asteptam atat de mult timp :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells