Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

de Cristina Grigore în 19 Apr 2019
Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Pentru a nu oferi spoilere, starurile lui Endgame dă - în interviurile de promovare - foarte puține detalii legate de filmări și de ceea ce se întâmplă în film, însă unele remarci nu fac decât să alimenteze și mai mult entuziasmul fanilor și nerăbdarea lor de a vedea filmul. Robert Downey Jr. - al cărui personaj, Iron Man, a dat startul Universului Cinematografic Marvel - a oferit recent una dintre cele mai atractive informații legate Endgame, într-un interviu acordat publicaţiei online britanice The Upcoming.

„Ultimele opt minute din Avengers: Endgame sunt cele mai bune minute de final din întregul Univers Cinematografic Marvel. Toţi eroii sunt prezenţi, într-un fel sau altul”, a menţionat el.

Actorul este singurul dintre colegii săi de platou care au primit integral scenariul filmului încă de la început; pentru a-i feri să dea spoilere, realizatorii au trimis celorlalţi actori doar acea parte în care apărea personajul lor.

Cu toate precauţiile realizatorilor, la începutul acestei săptămâni cinci minute din Endgame au „scăpat” online - după o înregistrare făcută în timpul unei vizionări în avanpremieră – subminând întrucâtva eforturile de a nu strica în niciun fel plăcerea fanilor de a afla ce se întâmplă după pocnitul din degete al lui Thanos. Regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au adresat la scurtă vreme o rugăminte fanilor, într-o scrisoare oficială pe care au semnat-o personal şi au postat-o online.

„Noi doi, alături de toţi cei implicaţi în producţia lui Endgame, am lucrat continuu în ultimii trei ani, iar singura noastră dorinţă a fost aceea de a oferi o concluzie surprinzătoare şi emoţionantă sagăi Infinity War. Când veţi vedea Endgame la cinema, în săptămânile următoare, vă rugăm să nu le stricaţi altora bucuria descoperirii dând spoilere, aşa cum nici vouă nu v-ar face plăcere să vi se facă”, au scris aceştia.

Avengers: Endgame se lansează la noi pe 26 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Robert Downey Jr., Joe Russo

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristian_ilie pe 2 mai 2019 15:38
Filmul merita fiecare leu,cent etc.Merita vazut la Cinema 3D cu adevarat.Fara a lasa spolere,am trait niste emotii greu de stapanit.Si sfarsitul este o surpriza uriasa pentru intregul Univers Cinematografic Marvel.Nu ratati ocazia!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells