Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

de Cristina Grigore în 19 Apr 2019
Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Pentru a nu oferi spoilere, starurile lui Endgame dă - în interviurile de promovare - foarte puține detalii legate de filmări și de ceea ce se întâmplă în film, însă unele remarci nu fac decât să alimenteze și mai mult entuziasmul fanilor și nerăbdarea lor de a vedea filmul. Robert Downey Jr. - al cărui personaj, Iron Man, a dat startul Universului Cinematografic Marvel - a oferit recent una dintre cele mai atractive informații legate Endgame, într-un interviu acordat publicaţiei online britanice The Upcoming.

„Ultimele opt minute din Avengers: Endgame sunt cele mai bune minute de final din întregul Univers Cinematografic Marvel. Toţi eroii sunt prezenţi, într-un fel sau altul”, a menţionat el.

Actorul este singurul dintre colegii săi de platou care au primit integral scenariul filmului încă de la început; pentru a-i feri să dea spoilere, realizatorii au trimis celorlalţi actori doar acea parte în care apărea personajul lor.

Cu toate precauţiile realizatorilor, la începutul acestei săptămâni cinci minute din Endgame au „scăpat” online - după o înregistrare făcută în timpul unei vizionări în avanpremieră – subminând întrucâtva eforturile de a nu strica în niciun fel plăcerea fanilor de a afla ce se întâmplă după pocnitul din degete al lui Thanos. Regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au adresat la scurtă vreme o rugăminte fanilor, într-o scrisoare oficială pe care au semnat-o personal şi au postat-o online.

„Noi doi, alături de toţi cei implicaţi în producţia lui Endgame, am lucrat continuu în ultimii trei ani, iar singura noastră dorinţă a fost aceea de a oferi o concluzie surprinzătoare şi emoţionantă sagăi Infinity War. Când veţi vedea Endgame la cinema, în săptămânile următoare, vă rugăm să nu le stricaţi altora bucuria descoperirii dând spoilere, aşa cum nici vouă nu v-ar face plăcere să vi se facă”, au scris aceştia.

Avengers: Endgame se lansează la noi pe 26 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Robert Downey Jr., Joe Russo

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristian_ilie pe 2 mai 2019 15:38
Filmul merita fiecare leu,cent etc.Merita vazut la Cinema 3D cu adevarat.Fara a lasa spolere,am trait niste emotii greu de stapanit.Si sfarsitul este o surpriza uriasa pentru intregul Univers Cinematografic Marvel.Nu ratati ocazia!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells