Atunci și acum: Cum s-au schimbat actorii din Breaking Bad de-a lungul timpului

de Georgiana Stanciu în 4 Sep 2020
Breaking Bad a avut marea premieră în 2008 și a fost un serial de mare succes, câștigând premii Emmy, Globul de Aur, BAFTA și SAG pe parcursul celor cinci sezoane.

Drama aclamată de critici l-a avut în prim-plan pe Bryan Cranston în rolul lui Walter White, un profesor de chimie care s-a orientat spre fabricarea metanfetaminei pentru a-și susține financiar familia, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul 3.

A încheiat un parteneriat cu un fost student pe nume Jesse Pinkman, interpretat de Aaron Paul, traficant și consumator de droguri. Succesul filmului Breaking Bad a dus și la o continuare în 2019, intitulată El Camino, în care au apărut mai multe fețe familiare din seria originală.

Și cum orice fan de atașează de actorii din filmele lui preferate, iată o galerie de imagini cu actorii din Breaking Bad atunci și acum!

Foto: insider.com/hepta 

Exploreaza subiecte similare:

Bryan Cranston, Breaking Bad

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells