Atacul terorist din Boston, sursă de inspiraţie pentru scenariştii lui The Fighter

de Cristina Grigore în 10 Iul 2013
Cei doi vor face un film bazat pe descrierile şi relatările din cartea Boston Strong

În urmă cu numai două luni, mulţimea de participanţi şi de spectatori ai unui maraton desfăşurat în Boston, Statele Unite, era şocată de atacul terorist ce a întrerupt evenimentul sportiv de masă prin explozia unor bombe ce au omorât pe loc trei persoane şi au rănit alte 264.

Potrivit site-ului Deadline, Eric Johnson şi Paul Tamasy, doi dintre cei trei scenarişti ai lui The Fighter, au anunţat că vor să facă un film despre tragicul eveniment. Cei doi au achiziţionat drepturile de producţie asupra cărţii Boston Strong, scrisă de Casey Sherman şi jurnalistul David Wedge, ce descrie reacţia celor prezenţi după atac şi cum a fost organizată căutarea celor responsabili, identificați drept doi fraţi din Cecenia.

Cartea urmează să fie publicată anul viitor. Momentan, nu a fost anunţat şi un regizor al filmului.

Exploreaza subiecte similare:

The Fighter

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 iulie 2013 11:11
Despre WTC nici pana acum nu au indraznit sa faca un film de actiune ca la carte, despre atentatul din Boston imediat s/au bagat. Stiu ca au existat niste interdictii, dar oricum se putea incerca. Un scenariu bun ar asigura clar succes. Parerea mea.
Cinefilul007 pe 10 iulie 2013 12:19
Daca vor sa faca si un film despre accidentul din Muntenegru, ma bag si eu la scenariu! *I'm going to hell for saying this*
cosmin742000 pe 10 iulie 2013 16:38
Oare va fi realist filmul? Adica vor zice cat de incredibil de prosti au fost agentii FBI si CIA , sa lase sa se intample asa ceva de la 2 teroristi semianalfabeti , care le fusesera semnalati de rusi ,si care fusesera interogati de FBI inainte de atentate , dupa care le-au dat drumu sa zburde si nici macar nu i-au mai monitorizat?Altfel daca vrei sa mergi in America trebuie sa completezi x chestionare cu intrebari una mai stupida decat cealalta : cum ar fi sunteti terorist ? Sau se va pune accentul pe partea emotionala ?
alex_il_fenomeno pe 29 iulie 2013 12:41
Asta este, drama unora, succesul altora...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells