Arya Stark din Game of Thrones luptă cu hienele și deșertul în Heatstroke

de Cristina Grigore în 5 Iul 2014
Maisie Williams schimbă accentul în noul său lungmetraj american

Tânăra actriță britanică Maisie Williams, cunoscută datorită rolului său din serialul Game of Thrones, cel al Aryei Stark, apare anul acesta într-un nou lungmetraj american, Heatstroke. Filmul, un thriller în care mai joacă Stephen Dorff și Peter Stormare, s-a lansat ieri în Statele Unite, anunță IGN.com, ce a preluat și câteva dintre comentariile lui Williams despre noua sa experiență.

Heatstroke urmărește povestea unei familii plecate într-o excursie în deșertul african. Stephen Dorff are rolul unui om de știință dornic să facă un studiu despre hiene. Însă odată ajuns în Africa, din cauza unei devieri accidentale de la traseul stabilit, ajunge să înfrunte un grup de traficanți de arme. Fiica sa adolescentă (Williams) și noua sa parteneră de viață (Svetlana Metkina) ajung astfel pe mâna traficanților, iar pentru a scăpa trebuie sa găsească o cale pentru a evada și a înfrunta pericolele deșertului, dar și de a-și lăsa la o parte diferendele.

Dacă imitarea accentului american nu a reprezentat un element de dificultate pentru tânăra actriță, filmările din Africa de Sud nu au fost chiar floare la ureche, căci britanica nu era obișnuită cu temperaturile mari și nici cu apropierea animalelor sălbatice, mai ales a hienelor. Cu toate acestea – recreând caracterul dârz al Aryei Stak - Williams a găsit experiența interesantă.

,,Am lucrat îndeaproape cu hienele și asta a fost o nebunie de-a dreptul. […] Au gâtul acela masiv, iar picioarele din spate mici și scurte. Sunt niște creaturi ciudate. Exista clar un factor de risc aici. Nu au putut fi dresate. Dar asta le-a făcut să arate chiar mai înfricoșătoare pe ecran. A trebuit să respectăm niște reguli stricte. Să nu vorbim prea tare sau să ne dăm cu vreun parfum…”.  

Exploreaza subiecte similare:

Maisie Williams, Game of Thrones, Stephen Dorff, Peter Stormare

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
anamaria77 pe 5 iulie 2014 21:06
frumoasa fetita asta, in Game of Thrones e preferata mea , la egalitate cu Jon Stark
beni97 pe 5 iulie 2014 21:31
Încă e Jon Snow.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells