Aquaman, cel mai popular film al deceniului în România?

de Ştefan Dobroiu în 12 Feb 2019
Blockbusterul ar putea depăşi „la mustaţă” Furios şi Iute 8

În primăvara lui 2017, Furios şi Iute 8 devenea cel mai popular film lansat în România de la Avatar (2009) încoace, cu un total de 683.878 de spectatori. Iată că săptămâna aceasta action-ul cu Vin Diesel şi Dwayne Johnson ar putea fi detronat de Aquaman.

Lansat pe 21 decembrie, filmul cu Jason Momoa în rolul titular avea la sfârşitul săptămânii trecute un total de 673.413 admisii, trebuind-i doar aproximativ 10.000 de noi spectatori pentru a deveni cel mai popular film al deceniului în România.

În ultima săptămână Aquaman a fost văzut de doar 8.224 de spectatori, ceea ce ne îndeamnă să concluzionăm că, dacă va putea întrece Furios şi Iute 8, filmul lui James Wan va avea nevoie de mai mult de o săptămână pentru a acoperi diferenţa. Conform distribuitorului Vertical Entertainment, filmul a fost văzut luni, 11 februarie, de 568 de spectatori.

Aflat deja la a opta săptămână în programul cinematografelor, Aquaman este exact la limita la care de obicei filmele, oricât de populare, îşi iau la revedere de la public, fiind scoase din program pentru a face loc zecilor de titluri mai noi. Îl vor ajuta cinematografele pe Aquaman să îl întreacă pe Dom Toretto? Vom vedea lunea viitoare sau, cel mai sigur, pe 25 februarie.

Crezi că Aquaman merită titlul de cel mai popular film lansat în România de la Avatar încoace?

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, Fast & Furious 8, Avatar

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 12 februarie 2019 22:02
N as fi crezut ca va depasi 500k la noi,dar ma bucur ca mi-a spulberat asteptarile la box la noi,si sper sa aiba putearea sa treaca de F8,desi competitia va fi acerba saptamana asta.
blackmore pe 13 februarie 2019 01:47
Asa popor asa gusturi.
Phantom_sub pe 13 februarie 2019 11:32
Gusturile sunt subiective. Mie îmi plac şi filmele cerebrale, precum Anihilare de pe Netflix, Roma, samd, dar şi filmele DC. E imposibil să ne placă mai multe lucruri deodată? Am fost şi la The Mule a lui Clint Eastwood şi nu doar. Te rog, nu mai judeca oamenii şi cinefilii după bunul tău plac.
spartacus pe 13 februarie 2019 19:51
Aquaman a zdrobit recorduri nu doar in Romania, ci si in multe alte tari. Efectele speciale merită toți banii. Este un fel de ”Avatar” filmat sub apă, așa cum cred că va arăta si partea a doua din ”Avatar”.
danny987 pe 14 februarie 2019 10:53
Aceleasi ganduri le am si eu.Le a cam luat-o inainte producatorilor Avatar 2;nu cred ca va fi peste Aqua cu efectele sub apa,dar asteptam filmul,desi nu va mai fi ''o noutate''

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells