Anne Hathaway o va înlocui pe Amy Schumer în Barbie

de Cristina Grigore în 25 Iul 2017
Filmul va avea o regizoare la cârmă şi este programat pentru lansare în vara lui 2018

Creaţia soţilor Ruth şi Elliot Handler din 1959, păpuşa Barbie (după numele fiicei lor, Barbara), ulterior un succes comercial al companei Mattel, va ajunge pe marele ecran într-un proiect al celor de la Sony Pictures, în care rolul central urma să îi revină actriţei de comedie Amy Schumer.

Potrivit TrackingBoard.com, din cauza unor suprapuneri în orarul de lucru, Schumer nu mai poate juca în Barbie, însă studioul a pus deja ochii pe viitoarea protagonistă – cea care va interpreta celebrul personaj ar putea fi Anne Hathaway.

Filmul are un potenţial uriaş, iar Sony şi Mattel sunt parteneri excelenţi. Îmi pare rău că nu mai fac parte din proiect, însă abia aştept ca Barbie să aibă filmul ei propriu”, a declarat Shumer.  

Scenariul peliculei, ce va fi lansată pe 29 iunie 2018, le va aparţine lui Diablo Cody şi Kim Caramele. La cârmă este dorită regizoarea Alethea Jones.

Hathaway – câştigătoare de Oscar în 2013 pentru rolul din Les Miserables – a apărut recent în producţia SF Colossal. Anul viitor, din 8 iunie, o vom vedea în Ocean’s Eight. 

Exploreaza subiecte similare:

Amy Schumer, Anne Hathaway, Diablo Cody, Kim Caramele, Alethea Jones, Ocean's Eight, Colossal

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells