Annabelle: de la anonim la star

14 Oct 2014
Actriţa Annabelle Wallis dă lovitura la Hollywood cu... „Annabelle”

Puţini auziseră de Annabelle Wallis înainte ca ea să interpreteze rolul principal din filmul Annabelle.  Coincidenţă sau destin, pe cât de ciudat pare faptul că actriţa principală poartă numele păpuşii, care a terifiat deja milioane de spectatori, un singur lucru este cert şi anume că din 17 octombrie, odată cu premiera filmului, Annabelle Wallis va deveni celebră şi în România.

„Îmi plac filmele cu rol principal feminin, Mia fiind elementul central al acestui film”, spune John R. Leonetti, directorul de imagine al filmului. Directorii de casting au răscolit lumea în lung şi-n lat şi i-au oferit lui Leonetti opţiuni de actori începând din SUA până în Africa de Sud. Au înregistrat şi o casetă cu Annabelle Wallis, care lucra la un film în Marea Britanie, şi au trimis-o echipei.

„Annabelle era în semiîntuneric, într-o cameră în care lumina naturală pătrundea printr-o singură fereastră, ceea ce putea fi o sabie cu două tăişuri”, îşi aminteşte regizorul. „Pe de o parte, a fost cam greu să-i văd ochii, dat fiind că lumina nu cădea direct pe ei, pe de altă parte adăuga dramatism. Avea îndrăzneală dar şi vulnerabilitate în voce, ambele foarte importante în aventura Miei. La un moment dat, s-a aplecat puţin şi i-am văzut ochii. Atunci m-a convins.”

„John s-a bazat pe instinct. ‚Ea e fata’, confirmă Safran. Era clar că ea era Mia noastră.” Astfel, Wallis a fost distribuită în rolul Miei, înainte ca producătorii să o cunoască personal.

Wallis îşi descrie personajul ca „drăguţă şi liniştită, dar o forţă a naturii. Am fost de-a dreptul intrigată de ea. E inteligentă şi vulnerabilă şi luptă de una singură pentru că aceia din jurul ei cred că, odată ce a devenit mamă, temerile i-au sporit şi a devenit paranoică. Dar situaţia e mult mai complexă şi la fel e şi ea.”

Leonetti confirmă: „Este o mare responsabilitate să apari atât de mult pe ecran şi să captezi publicul în bătăliile personajului tău, dar ea s-a descurcat cu uşurinţă.”

„John este atât de cald şi entuziast, cu multe cunoştinţe de cinematografie şi foarte pasionat de acest domeniu, o pasiune pe care o emană fără să vrea”, spune Wallis. „Şi-a exprimat foarte bine viziunea şi a integrat toţi actorii în acest proces. M-a făcut să mă simt ca-ntr-o familie. Mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez cu el.”

Annabelle, faimoasa păpuşă cu care s-au confruntat specialiştii în paranormal Ed şi Lorraine Warren în cel mai dificil caz din cariera lor, şi-a făcut debutul scenic în filmul lui James Wan „Trăind printre demoni”.

Exploreaza subiecte similare:

actor, Annabelle Wallis, Annabelle

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adyy95 pe 14 octombrie 2014 21:46
Am remarcat-o in sezonul de debut Peaky Blinders, unde si-a interpretat roul foarte bine, nu este o surpriza ca dat lovitura in cele din urma.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells