Andrew Garfield vrea un alt fel de Spider-Man pe marile ecrane

de Cristina Grigore în 30 Apr 2014
Actorul a sugerat că ar fi ,,o decizie importantă” înlocuirea lui Peter Parker cu Miles Morales, echivalentul său de culoare din benzile desenate Ultimate Spider-Man

Interpretul lui Spider-Man din The Amazing Spider-Man, Andrew Garfield, a discutat posibilitatea înlocuirii lui Peter Parker cu Miles Morales. Actorul a considerat că înlocuirea supereroului original cu echivalentul său hispanic şi de culoare din benzile desenate Ultimate Spider-Man este ,,o decizie importantă”.

,,Chiar m-am gândit la acest lucru”, a declarat el pentru ComicBookResources.com. ,,Miles Morales a reprezentat o etapă extraordinar de importantă în evoluţia acestui personaj de benzi desenate,,, a spus Garfield.

,,Cred că se poate face acest lucru. Este ceva la care îmi doresc să găsesc o rezolvare, un mod elocvent de a integra şi acest personaj, un mod de a pasa torţa. Nu am răspunsul acum, dar cred că este cu adevărat o decizie importantă”.

,,Unul din lucrurile grozave în ceea ce îl priveşte pe Spider-Man este că nu îi vezi culoarea pielii când poartă acel costum. Nu vezi ce orientare religioasă are. Nici alte opţiuni ale sale... Plus că nu aş vrea să ajung un Spider-Man de 40 de ani”, a mai explicat Garfield.

În benzile desenate Ultimate Comics: Fallout, Morales a preluat identitatea supereroului după  Death of Spider-Man, ultima parte a benzilor desenate Ultimate Spider-Man.

Exploreaza subiecte similare:

Andrew Garfield, The Amazing Spider-Man, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 30 aprilie 2014 10:50
interesant......insa atunci ar trebui facuta si iesirea din scena a lui peter parker precum in benzile desenate
Fortzax pe 30 aprilie 2014 10:58
Presedinte negru , acum si spiderman negru ? eu zic sa il lasam pe spiderman in pace , ca e bine asa cum e . Desi l-as fi preferat pe Tobey Maguire
Bayard pe 30 aprilie 2014 11:48
Pacat ca se gandeste la retragere, Andrew Garfield este un spiderman perfect, este exact cum ar trebui sa fie Peter Parker (nu cum era Maguire). Presupun ca se poate introduce varianta cu Miles Morales, dar de ce? oamenii vor sa-l vada pe Parker, cred ca mai curand Sony pur si simplu o sa inlocuiasca actorul si o sa continue.
radurex25 pe 30 aprilie 2014 17:06
sau poate mai fac un reboot:) dar serios acu, si mie mi se pare garfield un spidey mai bun ca tobey
NmpN pe 30 aprilie 2014 14:11
Nu stiu de ce tot comenteaza pe marginea acestui subiect Andrew , din punctul meu de vedere el a cam distrus acesta productie . Nu ii se potriveste mai deloc acest rol , lucru observat in prima parte . Sa speram ca cea de-a doua parte va fi mai buna . Revenind la subiect , cred ca mai bine ar dezvolta actiunea in jurului Peter Parker , ar fi mult mai interesant .
spartacus pe 30 aprilie 2014 16:12
Am mai spus/o de cateva ori si o repet pt ca asa este logic: in loc sa fii continuat cu o noua trilogie Spiderman cu el tânăr (la liceu), mai bine continuau cu o trilogie cu un Spiderman adult, care ar fi largit enorm orizonturile seriei, ar fi putut avea o tenta mai "noir", mai serioasa. Dar ei, producatorii, au reincalzit "supa" - practic, si au reluat filmul tot cu un Spiderman licean. Adica nimic nou sub soare. Parerea mea.
ddman pe 30 aprilie 2014 20:01
Mda. Vorbeste mult si prost.
unkn0wn pe 30 aprilie 2014 22:12
Daca fac astia un Spiderman negru atunci filmul va lua Oscar, conform trendului recent.
MikkaelWolfganger pe 2 mai 2014 09:59
Mie mi se pare ca Garfield asta,e doar un Sam Witwicky perfect.La capitolul Spider-man...banuiesc ca e cam cum ar fi fost orice actor de duzina tanar pus in rol.Spider-man lui Maguire poate nu era tras linie dupa line ca in banda, dar era un tip de care chiar te atasai mult,in comparatie cu " frumuselu' " lui Garfield care pare a transmite doar emotia balbaielii.A fost fun si The Amazing, dar din pacate i-a lipsit orice picatura de emotie pe care Maguire si Dunst o transmiteau(si in cazul lui Dunst e cam aceeasi chestie...poate nu are frumusetea lui Stone, dar e de 10 ori actrita care ar putea fi zambareata).
alex_il_fenomeno pe 13 decembrie 2014 01:17
Nu! Nu! Nu! Nu! Spider-man este inca eroul meu preferat, nu vreau sa se ajunga acolo!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells