Amber Heard susține că rolul ei din Aquaman 2 a fost diminuat: au fost înlăturate scene de acțiune

de Marina Florea în 19 Mai 2022
Aquaman and the Lost Kingdom va avea premiera în România pe 17 martie 2023

Amber Heard susține că Warner Bros. „nu a dorit ca ea să facă parte” din continuarea la Aquaman, în contextul scandalului divorțului ei de Johnny Depp. Actrița a susținut în timpul procesului ei contra fostului soț, Depp, că „își programa timpii de filmare” pentru al doilea Aquaman până în momentul în care Depp a descris-o drept mincinoasă în timpul procesului ei de abuz contra lui Depp, fapt ce a deteriorat relația ei cu studiourile. Heard susține că activitatea de „comunicare” cu studiourile cu privire la sequel „s-a oprit în acel punct”.

Heard joacă rolul Mera în filmele după benzi desenate de la Warner Bros. și DC Entertainment. Actrița a debutat în rolul personajului Mera în Justice League, inițial existând „un plan pentru trei filme”.

Cel de-al doilea film în care Heard interpretează rolul Mera a fost Aquaman, în care juca alături de Jason Momoa și în care a câștigat 1 milion de dolari. Heard mai susține că a câștigat dublu pentru Aquaman 2, cel de-al treilea film din contractul ei, dar că acesta a fost „o versiune diminuată”.

Heard o să apară în numai 10 minute din Aquaman and the Lost Kingdom

„Am primit scenariul și apoi cea de-a doua variantă de scenariu din care erau înlăturate scene de acțiune, care descriau personajul meu și un alt personaj; fără să dau spoiler, este vorba despre o scenă de luptă dintre două personaje. Deci, au scos mult din rolul meu”, susține Heard.

Știri apărute anul acesta susțin că Heard o să apară în numai 10 minute din sequel-ul la Aquaman, intitulat Aquaman and the Lost Kingdom.

James Wan se întoarce în scaunul de regizor după ce a avut parte de cronici favorabile pentru Aquaman din 2018, care a câștigat 1 miliard de dolari în întreaga lume. Alături de Momoa și de Heard în sequel mai joacă Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison și Nicole Kidman.

Aquaman and the Lost Kingdom va avea premiera pe 17 martie 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, Amber Heard, Justice League

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
flower26free pe 20 mai 2022 09:19
Foarte bine. Trebuiau sa o diinueze de tot, pana la inlaturarea ei din film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells