Amber Heard ar fi renunțat la „zeci de milioane de dolari” ce i s-ar fi cuvenit în timpul mariajului cu Johnny Depp

de Gloria Sauciuc în 4 Aug 2022
A refuzat sa accepte banii câștigați de către Depp după cel de-al cincilea film Pirații din Caraibe, scrie Variety

Amber Heard susține ca a pierdut între 47 și 50 de milioane de dolari din cauza lui Johnny Depp, refuzând să accepte jumătate din onorariul acestuia pentru Pirații 5, scrie Variety. Peste 6000 de pagini de documente din instanță folosite în procesul de calomnie dintre Depp și Amber Heard au fost dezvăluite, cu The Daily Beast anunțând ca echipa legală a lui Heard a susținut că ar fi pierdut între 47 și 50 de milioane de dolari de-a lungul unei perioade de 3-5 ani datorită declarațiilor defaimătoare la adresa ei. (foto: The Rum Diary)

Echipa lui Heard mai susține că statutul ei de actriță este „comparabil cu acel al lui Jason Momoa, Gal Gadot, Zendaya, Ana de Armas și Chris Pine”.

Din documente mai reiese că Heard ar fi renunțat la „zeci de milioane de dolari” refuzând sa accepte banii câștigați de către Depp după cel de-al cincilea film Pirații din Caraibe. Sequel-ul a fost filmat în perioada în care Depp și Heard erau căsătoriți, ceea ce ar fi făcut banii câștigați „bun comun”, ceea ce i-ar fi dat lui Heard dreptul la jumătate din bani.

The Daily Beast notează ca Depp a câștigat 33 milioane de dolari din cel de-al patrulea film Pirații, așadar cel mai probabil a egalat sau a depășit această sumă cu cel de-al cincilea film. Între timp, Heard a refuzat să accepte banii în timpul procedurii de divorț.

Documentele făcute publice mai dovedesc un lucru: faptul că echipa lui Depp a luptat să îl țină departe pe Marilyn Manson de procesul de calomnie. Echipa a susținut că „referințe și asocieri cu Marilyn Manson” îl vor „compromite pe Dl. Depp pentru vina prin asociere...”

În schimb, echipa lui Heard ar fi pus presiuni pe judecător să renunțe la un număr de „aspecte personale irelevante” pe care echipa lui Depp ar fi fost pregătită să le ridice contra ei. Echipa ei susținea că „Dl. Depp a încercat în mod nepotrivit să introduca drept probe: (1) Poze nud cu Amber Heard (2) Materiale video de la emisiunea surorii ei (3) fostele relații ale lui Whitney și ale lui Amber (4) perioada în care Amber a fost dansatoare într-un club de noapte înainte de a-l întâlni pe Depp și tentativele acestuia de a sugera cum că Heard ar fi fost escortă....

Procesul de calomnie s-a încheiat pe 1 iunie. Juriul a stabilit ca Heard sa plăteasca 10,35 milioane de dolari daune lui Depp (10 milioane daune compensatorii și 350.000 cheltuieli de judecată) după ce a stabilit că actrița l-ar fi defăimat atunci când a scris un editorial, în 2018, în Washington Post, făcând aluzie că a trecut prin violență domestică.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pine, Ana de Armas, Zendaya, Gal Gadot, Jason Momoa, Johnny Depp, Amber Heard

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vyydo pe 4 august 2022 16:09
ah, un alt articol foarte obiectiv.
sebybog pe 4 august 2022 17:45
Mersi, după o zi grea, un articol care să mă faca să râd in hohote e binevenit...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells