Alicia Vikander, dezvăluiri legate de partitura din Bourne 5

de Cristina Grigore în 25 Ian 2016
„Sunt extrem de activă în film", spune starul lui The Danish Girl

Despre noul film Bourne, în care Matt Damon va relua partitura celebrului super spion, nu se ştiu prea multe, însă una dintre starurile distribuite în film, Alicia Vinkander, a ţinut să ofere totuşi unele indicii legate de scenariu – pe cele legate de rolul interpretat în film.

„Nu iau parte la acţiune în sensul tradiţional, dar sunt extrem de activă în film. Doar că nu în modul la care s-ar gândi majoritatea”, a declarat actriţa pentru TheWrap.

Nominalizata la Oscar pentru rolul din The Danish Girl a făcut o aluzie şi la amploarea pe care filmul o va lua, judecând după una dintre scenele de acţiune ce va fi filmată săptămâna aceasta, pentru care a fost nevoie de 1.600 de figuranţi. Bourne 5 îşi desfăşoară acum producţia în Las Vegas, unde vom vedea că se desfăşoară „o mare urmărire cu maşini, pe bulevardul central”.

Iată şi ce a spus Damon legat de personajul său, Jason Bourne: „Au avut loc colapsul financiar şi marea recesiune, plus toate aceste probleme legate de războiul tehnologic şi libertăţile civile. Se află într-un loc întunecat, al durerii”.

Exploreaza subiecte similare:

Alicia Vikander, Untitled Matt Damon/Bourne Sequel, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 25 ianuarie 2016 11:59
Un film mult asteptat...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells