Alex Pettyfer ar putea fi starul lui Star Wars: Episode 7

de Cristina Grigore în 29 Aug 2013
Actriţa Rachel Hurd-Wood a dat probe pentru rolul prinţesei Leia

Completarea distribuţiei lui Star Wars: Episode VII a încins spiritele la Hollywood, unde fiecare agent asaltează cu propuneri mai marii Disney. Cu toţii speră ca actorii pe care îi promovează să obţină un rol cât de mic în anticipatul sequel ce va fi regizat de J.J. Abrams. Unul dintre numele vehiculate recent pentru un rol în film este cel al lui Alex Pettyfer din I Am Number Four şi Magic Mike, scrie The Playlist.

Deşi presupunerile fanilor şi ale redactorilor de film înclină în cazul lui Pettyfer spre rolul fiului lui Luke Skywalker, nu se ştie cu siguranţă pentru ce rol a fost luat în considerare acesta, însă ceea ce au aflat sursele apropiate producţiei este numele actriţei chemate să dea probe pentru rolul prinţesei Leia. Este vorba de Rachel Hurd-Wood, o britanică de 23 de ani care a jucat în Peter Pan şi Perfume: The Story of a Murderer şi care este considerată una dintre cele mai frumoase figuri celebre de mai multe clasamente de profil.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII, J.J. Abrams, Alex Pettyfer, I Am Number Four, Magic Mike, Rachel Hurd-Wood, Perfume: The Story of a Murderer, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 29 august 2013 16:30
Deci, inca nu e decat un zvon....
eratostene77 pe 29 august 2013 18:34
Rolul printesei Leia?.Nici un detaliu Cinemagia?.Ce naiba rol e asta?.Mai inainte zice-ati ceva de fiul lui Luke,acum rolul printelesi Leia,adica mama.Nu se intelege nimic!
remeveu pe 30 august 2013 00:45
Nu stiu ce filme ai vazut tu dar in Razboiul Stelelor vazut de mine Luke si Leia sunt...(spoiler alert) frati. O fi Cetatea filmului in stare de orice pentru banuti dar incestul in Razboiul Stelelor nu cred ca va fi acceptat de Disney mai ales.
legolas05 pe 29 august 2013 19:14
Sper sa aleaga o distributie buna.
vladimir84 pe 29 august 2013 20:17
Alex Pettyfer mi-a placut in filmul "In time", in rest nu a fost prea convigator. Sa speram ca va face o treaba buna in Star Wars.
alex_il_fenomeno pe 1 septembrie 2013 16:20
S-a schimbat neasteptat de mult...Ar fi ceva pentru cariera lui sa prinda rol in Star Wars 7.
yukkio pe 3 februarie 2014 00:27
Alex Pettyfer mi-a placut in I Am Number Four cred ca se descurca bine in roluri principale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells