Adaptarea romanului fantasy al lui Stephen King se dorește a fi noul Game of Thrones

de Cristina Grigore în 22 Mai 2019
Serialul The Eyes of the Dragon va fi difuzat de platforma de streaming online Hulu

Platforma de streaming Hulu a început dezvoltarea unui proiect despre care se spune deja că ar putea fi noul Game of Thrones. Este vorba despre adaptarea romanului fantasy The Eyes of the Dragon, publicat de legenda genului horror Stephen King, în 1984.

Potrivit tvweb.com, volumul a apărut din dorința autorului de a imagina ceva ce ar putea citi și copiii lui (la vremea aceea în vârstă de 14, 12 și 7 ani). În ciuda unor voci care au criticat romanul, considerându-l mult prea diferit de genul care l-a constacrat pe King, mulți critici au fost laudativi la adresa acestuia, fapt care a iscat interes și din partea producătorilor de film.

The Eyes of the Dragon spune povestea unui vrăjitor puternic [pe nume Flagg, nume recurent în The Stand și The Dark Tower, n. red.], hotărât să devină conducătorul regatului Delain, și a unui prinț care face tot ce îi stă în puteri pentru a-l opri. Cu o intrigă mai puțin complexă decât cea din Game of Thrones (amploare redusă și mai puține personaje) serialul Hulu ar putea atrage prin atmosfera și elementele medievale asemănătoare - prinți, prințese, intrigi de palat, magie, săbii, dragoni și alte creaturi mitologice – și numeroasele întorsături de situație.

A mai existat o încercare de adaptare a romanului în 2012, de către SyFy, însă nu a fost concretizată.

De episodul pilot se va ocupa Seth Grahame-Smith (scenaristul lui The LEGO Batman Movie), care va servi, cel mai probabil, și ca realizator al serialului.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, stephen king, Seth Grahame-Smith, The Lego Batman Movie

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells