Adaptarea jocului video Shadow of the Colossus şi-a găsit regizorul

de Cristina Grigore în 5 Sep 2014
După Josh Trank (Chronicle), a fost ales la cârma producţiei supranaturale de acţiune Andrés Muschietti (Mama)

Aflat de mai mulţi ani în agenda de lucru a Sony Pictures, adaptarea jocului video Shadow of the Colossus şi-a găsit regizorul. Potrivit Variety.com, acesta este Andrés Muschietti, cel care a stat la cârma horror-ului anului trecut, Mama (cu Jessica Chastain în rol central). Scaunul regizoral i-a fost oferit în 2013 lui Josh Trank (Chronicle), însă acesta a renunţat ulterior la colaborare.

„Am ştiut că ne-am găsit regizorul atunci când am auzit versiunea lui Andy asupra acestui material – a fost genial. Temele, personajele, elementele supranaturale ale poveştii sunt extrem de captivante pentru milioanele de fani ai acestui joc”, a declarat producătorul Michael De Luca.

Povestea din Shadow of the Colossus are în centru un erou pe nume Wander, a cărui misiune este aceea de a readuce la viaţă o fată, Mono. Lansat în 2005 de Sony Computer Entertainment – pe PlayStation 2 – jocul de acţiune şi aventură a beneficiat în 2011 de o versiune îmbunătăţită (PlayStation 3).

De adaptarea poveştii se va ocupa scenaristul lui Hanna, Seth Lochhead.  

Exploreaza subiecte similare:

Shadow of the Colossus, Andres Muschietti, Josh Trank, Seth Lochhead

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 5 septembrie 2014 19:33
unul din jocurile considerate a fi arta; don't screw it, hollywood!
Bayard pe 5 septembrie 2014 22:20
Daca as avea de ales dintre diferite filme cu inamici uriasi, as prefera sa vad Attack on Titan, nu Shadow of the Colossus, Godzilla sau mai stiu eu ce .
airbender pe 5 septembrie 2014 22:22
cred ca la un film care se vrea asa de epic trebuie un regizor cu o imaginatie mult mai bogata!!guilermo del torro este perfect pt aceasta lume fantastica!!dar problabil el este prea scump sa zic asa!!sa vedem :D
hoferik pe 8 septembrie 2014 17:00
unul dintre cele mai geniale jocuri video din toate timpurile si se trezeste iar Mr' Hollywood sa faca un film....god damn it!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells