A început lucrul la remake-ul lui Cabin Fever

de Cristina Grigore în 22 Oct 2014
Regizorul filmului, Travis Zariwny (Intruder), se va folosi de scenariul original al lui Eli Roth

Eli Roth a acceptat să devină producătorul unui remake al filmului său horror din 2002, Cabin Fever, scrie ComingSoon.com.

Filmările au început deja săptămâna aceasta în Oregon, Statele Unite, sub bagheta regizorală a lui Travis Zariwny (Intruder) care se va folosi de acelaşi scenariu pe  care Roth la avut la producţia filmului original.

„Travis a venit cu o abordare uimitoare a scenariului meu original, şi ca un fan al filmelor de groază a trebuit să o văd pusă în practică”, a spus Roth. „Vâd acest proiect ca pe repunerea în scenă a unei piese de teatru şi sunt nerăbdător să vad ce idei noi au inclus aici Travis şi echipa sa. Sunt cu toţii fani ai peliculei originale şi vor să facă un film care să rămână şi el panoplia filmelor clasice. Eu cred că vor reuşi”, a adăugat cineastul.

Din distribuţia filmului fac parte: Gage Golightly (Teen Wolf), Dustin Ingram (Paranormal Activity 3), Samuel Davis (From Dusk Till Dawn), Matthew Daddario (Delivery Man) şi Nadine Crocker (Deadgirl).

În Coşmarul de la cabană, un grup de studenţi închiriază o cabană în pădure pentru a se distra şi a petrece, însă cad cu rând pe rând victime unui virus ce va declanşa un adevărat măcel.

Exploreaza subiecte similare:

Cabin Fever, Travis Zariwny, Eli Roth, Gage Golightly, Dustin Ingram, Matthew Daddario, Nadine Crocker

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells