You Had Me at Aloha

(2021)

M-ai cucerit de la "Aloha"

Poster You Had Me at Aloha Poster You Had Me at Aloha

Sinopsis You Had Me at Aloha

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii in Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 04 Februarie 2024 18:34
Film comercial: "Vizitați Hawai!". În România nu se știe să se scrie un scenariu cu acțiune în care să se facă reclamă la frumusețile patriei.
0 0
Dragos.87 pe 13 Februarie 2023 04:05
Mi-a plăcut, are un decor frumos, de vară, relaxant cu multe faze care îți destind starea dar și dialoguri ușor amuzante..Acțiunea pune accent pe relația profesională datorită și prea puțin pe partea cu romantismul, producătorii sau axat mult pe montajele cât și decorul realizat frumos..finalul mi s-a părut cusut cu ață albă, ușor exagerat..oricum merită vizionat..!
0 0
bainca pe 01 August 2022 00:49
nota 7 dragut ,simpatic
L-am vazut .Un film dragut plin de aventura si unele peisaje frumoase , poveste diferita fata de altele tipice Hallmark .Pascale si Kavan sunt ca deobicei 2 actori carismatici si natural mai ales impreuna , jucand pana si intr-un serial tot genul Hallmark , chimie de prietenie buna , se vede ca se inteleg . Actiune draguta si relaxanta poveste , care ma duce cu gandul la vacanta , si da merita vazut dupa mine nu cum spune domnisoara ioana care sunt convinsa ca nu a fost niciodata la un doctor de cap dar ma rog , frustratii fara viata se tot tortureaza cu filme usoare gen Hallmark , in loc sa vada vesnicile vulgaritati de la Hollywood cu care sunt obisnuiti , cine ia in seama review unei astfel de persoana ca ea , evident nu ganditi .ii ofer acestu-i film nota 7
0 1
ioanaa_ioana pe 31 Iulie 2022 15:42
Merita vazut, dar numai o data si nu pana la capat.
Kavan, un actor care se stramba, se chinuie sa interpreteze...nu-mi place.
Nota 5 cu mare mare indulgenta.

0 1
bainca pe 1 august 2022 00:43
ce ma enervezi mereu tu comentand , lasa-te de filme Hallmark ,MASOCHISTO , si kavan smith nu se stramba de loc , mereu joaca foarte natural , daca tu nu ai gusturi si habar nu ai ce este aia actorie , si cam nimic nu iti place , esti mai rau ca un copil de gradinita .... nu imi place .. si mie mi sa urat cu comentariile tale de cacat , cica merita vazut dar nu pana la capat , dar pana la jumate are rost , nebuna si ciudata ce esti

Spune-ţi părerea despre You Had Me at Aloha

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells