Xin du bi dao

(1971)

Spadasinul fără braț

Poster Xin du bi dao Postere Xin du bi dao

Sinopsis Xin du bi dao

Cu mult timp în urmă Lei Li și-a pierdut mâna dreaptă într-un duel cu săbii împotriva unui maestru unei școli de arte marțiale. Acum, el este în stare să se apere bine doar cu mâna stângă și niște tehnici kung fu. El dovedește acest lucru doar cu ajutorul prietenului său Chung Chieng, atunci când drumul lui se intersectează cu cel al unei frumoase fete aflată la ananghie, Pao. Chiao. Chiar și împotriva unor șanse de izbândă imposibile, el se va dovedi a fi un mare războinic.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

AKA

  • Triple Irons
  • The New One-Armed Swordsman

Produs de

Shaw Brothers

Distribuitorul international

Celestial Pictures

Țara

Hong Kong

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
antoaneta_cocis pe 01 Iulie 2015 14:27
Mie personal mi-a placut foarte mult. Imi plac filmele cu arte martiale si in acest film am intalnit si lupte, actiune, sensibilitate si dragoste si prieteie sincera
1 1
AsterX pe 23 Martie 2018 22:13
parerea mea
E un film bun de fapt primul dintr-o trilogie care si azi imi place s-o urmaresc. Bineinteles ca toate 3 filme le am la cal dvd9 dar nu am avut timp sa le traduc....Prima data am vazut acest film pe caseta VHS. Apropos "Spadasinul ciung" suna mai romaneste! Asa se si traduce corect dar multi nu stapanesc bine lb romana darmite sa mai si traduca si inca destul de corect un film dintr-o lb straina!? Chiar daca unii il catalogheaza drept "de duzina" povestea in sine a acestui spadasin cu vointa de fier e impresionanta! Desi a pierdut lupta printr-un viclesug al adversarului isi perfectioneaza tehnica manuirii spadei (trei simultan) si iese in final invingator razbunandu-se pe cel care l-a lasat infirm pe viata.
0 1

Spune-ţi părerea despre Xin du bi dao

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells