Threesome

(1994)

O fată, doi băieți, trei posibilități

Poster Threesome Postere Threesome

Sinopsis Threesome

Mai mult

Threesome este o comedie romantica aparuta in anul 1994. De regia si scenariul acestui film s-a ocupat Andrew Fleming. In rolurile principale ii putem urmari pe Lara Flynn Boyle, Stephen Baldwin si Josh Charles.

Eddy si Stuart impart 2/3 din dormitorul unui apartament. Din cauza unei erori birocratice, o femeie pe nume Alex este fortata sa locuiasca cu aceastia in acel dormitor. La inceput, relatiile dintre cei trei sunt destul de tensionate. In curand insa, Alex se…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: dulcecryss
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 06 August 2011 03:44
. . .Avantajele si dezavantajele homsexualitatii discutate de 3 studenti , unul homosexual cazati impreuna intrun camin . Unul dintre ei intreaba daca sexul oral il vor considera sex .
. . . Lara Flynn Bloyle in cel mai bun rol pe care am observato pana acum . Se urca pe masa din biblioteca la care citea favoritul ei care o respinge . Apoi il convinge sai citeasca cu glas tare ce citeste , se pune pe burta , indoaie picioarele , se intoarce cu fundul spre coleg si isi misca picioarele . .

3 2
Vegetarian pe 6 august 2011 03:48
Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi .
xerses pe 01 Iunie 2011 13:58
Un film relaxant, ce nu da mari batai de cap....Insa Lara Flynn Bloyle este grozava aici...
2 5
liana10 pe 27 Aprilie 2020 04:56
Una din comediile mele preferate! Cred că am văzut acest film de vreo 15 ori şi mereu cu aceeaşi ardoare. Nu ai cum să nu-i iubeşti pe Alex, Eddy şi Stuart, îţi intră-n suflet. Cuvintele mari şi grele provoacă orgasm! Atenţie!
0 0

Spune-ţi părerea despre Threesome

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells