The Last Word

(2017)

The Last Word

Poster The Last Word Poster The Last Word

Sinopsis The Last Word

The Last Word

Harriet este o femeie de afaceri pensionată care încearcă să controleze totul în jurul ei. Când decide să-și scrie propriul necrolog, o tânără jurnalistă își asumă sarcina de a afla adevărul, rezultând o prietenie care le poate schimba viața.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nathalie_dinu pe 08 Februarie 2018 15:56
Lumina unei dupa-amiezi tarzii
Mi-a placut foarte mult lumina acestui film, blanda si calda, de dupa-amiaza tarzie, sugerand momentul din viata eroinei portretizat in film, apropierea apusului de soare. Filmul este despre frumusete, despre inteligenta si dragoste, despre forta, pasiune si reusita care radiaza, influentand si inspirand, precum un astru stralucitor.
4 0
elianna pe 02 Februarie 2019 23:14
Nu-i prea tarziu
Nu-i niciodata prea tarziu sa-ti atingi obiectivele, sa dai ceea ce poti, sa cauti sa repari, sa vrei sa ajuti, sa iesi din carapace, sa lasi ceva in urma ta - cam asta ar fi mesajul filmului. Un subiect profund tratat intr-o maniera amuzanta, fiindca viata merge mai departe. Si un citat: "Nu tu faci greseli, greselile te fac pe tine".
1 0
jokeru28 pe 26 Octombrie 2018 23:12
E ok filmul.Se poate invata ceva din el.Raportat insa la jocul actoricesc m-a surprins cat de bine a jucat Annjewel,alias Brenda.
0 0
Dragos.87 pe 25 Iunie 2017 15:03
Filmul are o actiune lenta si mare lucru nu ai ce sa vezi deoarece e un subiect mult prea plictisitor.Doar o ora am rezistat cu mare efort.
0 8

Spune-ţi părerea despre The Last Word

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells