Articole Step Up 2: The Streets

(2008)

Dansul dragostei 2

Despre actori

BRIANA EVIGAN (Andie West) isi face debutul in Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets, dupa roluri minore in filme independente si rolul din videoclipul melodiei "Numb" al trupei Linkin Park, care a fost vizionat de peste sase milioane de ori pe YouTube. A inceput sa danseze cu renumitul coregraf de hip-hop Shane Sparks, la sapte ani, studiind cu el mai multi ani inainte sa inceapa sa studieze si cu alti coregrafi. Pune pe seama lui bazele prestatiilor ei viitoare. Este vocalista si omul de la sintetizator in cadrul trupei rock Moorish Idol.

Briana provine dintr-o familie din showbiz. Tatal ei este Greg Evigan, actorul/interpretul/compozitorul/muzicianul care a avut doua seriale de televiziune celebre: "BJ and the Bear" si "My Two Dads" si o cariera solida in cinematografie si in televiziune. Mama ei e actrita Pam Serpe. Sora ei mai mare, Vanessa, este actrita, iar fratele ei, Jordan, e vocalistul din trupa After Midnight Project.

Briana locuieste in prezent in Los Angeles, California.

ROBERT HOFFMAN (Chase Collins) a aparut pe marele ecran alaturi de Amanda Bynes si de Channing Tatum in comedia romantica marca DreamWorks "She's The Man" ("Iubesc pe cine nu trebuie"). A mai aparut si in "You Got Served" ("Ritmul strazii"), "Say Hello To Stan Talmadge" si pelicula ce urmeaza sa apara in 2008 "Kids in America", alaturi de Topher Grace.

In 2006, Hoffman a aparut in sase episoade din serialul marca Fox "Vanished", si in serialul de comedie "Quintuplets" ("Cinci dintr-o lovitura"), cu Andy Richter, precum si in "CSI: Miami", "MTV's Short Circuitz" si in "Campus Ladies". Hoffman a devenit repede una dintre vedetele debutante din serialul MTV "Wild ‘n Out", un show produs de Nick Cannon. In prezent ajuns la al patrulea sezon, show-ul a prezentat multe vedete, printre care Tyra Banks, Method Man, Lil' John, Kevin Hart si Omarion, si s-a dovedit a fi un mod impresionant de prezentare a talentelor lui Hoffman, flerul lui si calitatile de comedian mentinandu-l in top.

Pe langa talentul lui ca actor, Hoffman e mai interesat de talentul lui ca dansator si coregraf. Si l-a etalat in filmul "You Got Served" ("Ritmul strazii"), in care a si jucat. A dansat in filme precum: "Guess Who" ("Ia ghici, cine?"), "Coach Carter" ("Antrenorul Carter"), "Pirates of the Caribbean" ("Piratii din Caraibe") si "Vanilla Sky" ("Deschide ochii"). Ca dansator, Hoffman a lucrat cu artisti precum: Christina Aguilera, Usher, Mya, Marilyn Manson si Ricky Martin, pentru care a aparut si intr-un videoclip.

Crescand in Florida, Hoffman a fost prima data inspirat sa danseze cand a fost fascinat de clipul video al lui Michael Jackson, "Thriller". A inceput sa exerseze dansul inca de la gradinita si a continuat urmand cursurile liceului de arte frumoase. Mai tarziu, s-a alaturat trupei Ballet South, condusa de legenda companiei de balet american Wes Chapman.

Cand nu joaca in filme sau nu danseaza, Hoffman isi petrece timpul facand scurtmetraje. Paleta larga de personaje continua sa socheze si sa intretina numarul crescand al fanilor. Videoclipurile pot fi vazute pe site-ul lui www.punchrobert.com.

Britanicul WILL KEMP (Blake Collins) revine in Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets dupa o repunere in scena in 2007 a piesei lui Peter Shaffer "Equus", in care mai apar "Harry Potter" - Daniel Radcliffe si Richard Griffiths. A inceput sa danseze la varsta de noua ani si s-a antrenat la Scola de Balet din Londra. La varsta de 17 ani, a dat o auditie si a fost acceptat in compania de dans a lui Matthew Bourne, „Adventures in Motion Pictures” (AMP). Cele mai prestigioase realizari ca dansator ale lui au fost castigarea rolului principal in "Lacul lebedelor" al lui Bourne, care s-a jucat intre 1997 si 2000 la London, Los Angeles si pe Broadway, un rol care l-a facut pe presedintele de atunci al Paramount, Sherry Lansing, sa-l numeasca "James Dean al baletului". Bourne a creat rolul Ingerului din "Cenusareasa" pentru Kemp. Producerea piesei din 1999 la Los Angeles i-a adus lui Kemp o nominalizare la Los Angeles Drama Critics Circle Award. A mai jucat si in productiile lui Bourne "The Car Man", "Play Without Words" si "Highland Fling".

Kemp a mai aparut pe scena si in productiile lui Will Tuckett: "Pinocchio", "Wind in the Willows" si "The Soldier's Tale".

Kemp si-a facut debutul in cinematografie odata cu "Van Helsing", alaturi de Hugh Jackman, apoi au urmat "Mindhunters" ("Minti ucigatoare") si "Miguel and William".

Aparitiile la televiziune includ versiunile difuzate ale: "Swan Lake", "The Car Man" si "Pinocchio".

Cantareata de R&B, CASSIE VENTURA (Sophie) s-a nascut si a crescut in New London, Connecticut, si si-a inceput cariera in modelling in timp ce urma cursurile Colegiului din Connecticut, Williams School. Dupa absolvirea liceului, a inceput sa ia lectii la Broadway Dance Center, pentru a-si urma cariera.

A fost vazuta de producatorul Ryan Leslie intr-un club. Cei doi au fost prezentati, iar Cassie a devenit repede centrul atentiei lui Leslie la Next Selection. Leslie a fost coscriitor si producator al primului single al lui Cassie, "Me & U", in 2005, care a ajuns pe locul 3 in Billboard Hot 100, pe locul 4 in Billboard Pop 100 si pe locul 1 in topul Billboard's Hot R&B/Hip-Hop Songs.

Cassie a aparut in videoclipurile lui Kanye West si ale lui Mario. Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets reprezinta debutul ei cinematografic. Noul ei album va aparea in mai 2008.

ADAM SEVANI (Moose) este o tripla amenintare - un actor desavarsit, interpret si dansator. Inclinatia lui pentru actorie este rezultatul familiei lui de artisti. Tatal lui este coregraf international, iar mama lui este o muziciana, impreuna fondand renumita Synthesis Dance Center de la Universal City. Acolo s-a imprietenit el cu multi dansatori care l-au dus la Touchstone Pictures pentru casting si cu o caseta facuta de el a dat auditie pentru regizorul Jon M. Chu, ceea ce a condus inevitabil si la rolul lui "Moose" din continuarea marca Touchstone/Summit, Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets (14 februarie '08).

Dat fiind ca au fost editate scenele lui din filmul lui Judd Apatow, Superbad ("Super-rai") in format special DVD, Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets poate fi considerat prima lui mare prestatie pe marele ecran, dar Sevani si-a facut deja un nume in lumea clipurilor muzicale, aparand in clipul lui Will Smith, "Switch", al lui Mase "Breathe, Stretch, Shake", precum si in single-ul de pe coloana sonora al lui T-Payne. A mai aparut si intr-o serie de show-uri si evenimente din toata lumea alaturi de vedete precum Jennifer Lopez, printre altele.

La varsta de 15 ani, viitorul lui Sevani la Hollywood este stralucitor. Cand nu joaca in filme, exceleaza ca atlet, ca baterist, creeaza scurtmetraje si isi coregrafiaza propriile dansuri, combinand de la varsta de 4 ani elemente de balet, jazz, step, hip-hop si chiar si arte martiale.

DANIELLE POLANCO (Missy), s-a nascut in Bronx, NY, si a studiat timp de patru ani la Scoala Alvin Ailey. Antrenamentul la balet au constituit baza pentru hip-hop, vogue si pop pe care le-a invatat mai tarziu. A mai dansat si cu Ballet Hispanico. A aparut in numeroase videoclipuri cu Omarion, Touch, Beyoncé si Janet Jackson. Danielle a jucat roluri de dansatoare in filmele "Idlewild" si "Bolden!", ce urmeaza sa apara.



TELISHA SHAW (Felicia) a crescut in Memphis si danseaza de la varsta de trei ani. Antrenandu-se la balet clasic, a primit o bursa la Dance Theatre of Harlem sub indrumarea lui Arthur Mitchell. A continuat cu hip-hop si s-a mutat la Los Angeles in 2000. A mers in turnee cu artisti precum Christina Aguilera, Janet Jackson si Green Day, Kanye West, Beyoncé si Shania Twain. A aparut in "The Ellen DeGeneres Show" si a fost si asistent coregraf la "Stripped Live in the UK" al lui Aguilera. Rolurile de televiziune includ aparitii in "Studio 60 on the Sunset Strip" "Weeds", "It's Always Sunny in Philadelphia" si "Campus Ladies". Primul ei film artistic, lansat in 2005, a fost "Dirty", cu Cuba Gooding, Jr.

BLACK THOMAS (Tuck) s-a nascut Alfred Nolan Thomas II si este din Miami, Florida. A absolvit teatrul la Florida A&M University. In timp ce era acolo, a aparut in mai multe productii, printre care "Into the Woods", "East Texas Hotlinks" si "Dreamgirls". A fost si membru al FAMU Connection, o trupa care recruta studenti cu potential, si membru al FAMU Strikers, o trupa de dans care cuprindea dansuri hip-hop, africane si moderne.

Dupa absolvire, Black s-a indreptat spre Los Angeles, unde a colaborat cu Beyoncé, Fonzworth Bentley si cu Jessica Simpson. A lucrat cu numerosi coregrafi, printre care Fatima, Fly, Frank Gatson si AJ Jones, si, chiar cu coregrafii din Dansul dragostei 2/Step Up 2 The Streets, Dave Scott si Nadine "Hi Hat" Ruffin.

Thomas a aparut in videoclipuri muzicale pentru Rihanna, Mario, Danity Kane, Stone Crush si Fall Out Boy. Ca asistent coregraf, Black a lucrat la mai multe seriale de televiziune, incluzandu-se aici "That's So Raven", "Just Jordan" si "CSI: New York". Black a mai aparut si in filme ca "I Now Pronounce You Chuck and Larry" ("Va declar sot si... sotie?"), "Dreamgirls" si "Stomp the Yard" ("In ritm de step").

Despre realizatori Despre personaje
jinglebells