Imma Tataranni, sostituto procuratore

(2019) - Serial TV

Imma tataranni

Poster Imma Tataranni, sostituto procuratore Poster Imma Tataranni, sostituto procuratore

Sinopsis Imma Tataranni, sostituto procuratore

Mai mult

Imma Tataranni, procuror în oraşul italian Matera, dotată cu o memorie prodigioasă şi o putere de muncă ieşită din comun, îşi rezolvă cazurile prin cele mai neconvenţionale metode posibile, ajutată şi de tânărul poliţist Ippazio Calogiuri. Deşi are de jonglat cu o profesie dură şi o viaţă de familie complicată, ea nu-şi trădează niciodată principiile şi reputaţia de magistrat incoruptibil. În plină vară, Imma este nevoită să-şi întrerupă vacanţa mult-aşteptată după ce descoperă în apa…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6

Caseta tehnică

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
silvia.n pe 03 Iunie 2023 04:47
Un serial bun,programat prea tarziu
Avand,cu tot cu reclame,peste 2 ore,acest serial e programat la o ora prea tirzie (ora 22).Iar reluarea lui este la o ora imposibila (in jur de ora 3 dimineata!).Am pierdut multe episoade,pt ca nu am rezistat pina la sfirsit/nu ma scol la 3 sa vad filme.Pacat!E un serial bun (mult mai bun decat alte seriale care au fost date si reluate la nesfarsit pe alte canale),cu actori de valoare care merita o programare mai potrivita.Nu e prima data cand constat ca tvr programeaza reluarea unor filme/seriale bune la ore total nepotrivite.
0 0
Yufeng pe 06 Mai 2023 14:20
Un serial bun.
Un serial destul de bun care arata problemele cu care se confrunta o regiune din sudul Italiei (Basilicata). Imma Tataranni, procuror adjunct in orasul Matera trebuie sa rezolve diverse cazuri de crime banale (din gelozie, din razbunare etc.) incercand in acelasi timp sa faca fata si provocarilor Mafiei locale care aduce deseuri periculoase in zona si incearca sa spele banii murdari prin proiecte imobiliare oneroase.
Filmul are umor, concentrandu-se si pe problemele personale ale eroilor principali, aratand ca viata unui bun profesionist nu se reduce doar la a rezolva treburile de la serviciu, ci trebuie sa faca fata si provocarilor de acasa (sot infidel, fiica rebela etc.).
Vanessa Scalera (specializata in seriale politiste) o interpreteaza pe Imma, un procuror adjunct bagaret, cu naravuri mai degraba de detectiv.
Carlo Buccirosso (in rolul sefului Immei) si… citeşte

0 0
user-63b02ad8a0ee8 pe 18 Martie 2023 23:10
Haida să facem un serial polițist.....și să promovăm și orașul MATERA....și au zis italienii ăștia :)......Am fost acolo și am văzut orașul .....ORASUL VECHI E ABSOLUT SUPERB....... Dacă aveți ocazia să îl vizitați, NU EZITAȚI ☝️.
Pentru un român din Transilvania să vezi smochini cu smochine coapte pe crengi..... să culegi și să mănânci direct din pom .....E CEVA........:) :) :)

0 0
ioanaa_ioana pe 04 Martie 2023 22:50
In episodul de azi suspectul face trafic cu masini si este roman. Nu polonez nu ceh, roman
Un serial de rahat.

0 0

Spune-ţi părerea despre Imma Tataranni, sostituto procuratore

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells