Articole Sex Tape

(2014)

O noapte nebuna

Despre distribuție și realizatori

CAMERON DIAZ (Annie) și-a făcut debutul în cinematografie la vârsta de 21 de ani, captivând publicul cu rolul de “femme fatale”, Tina Carlisle, din The Mask. De atunci, ea a jucat în mai multe filme cu încasări de peste 100 de milioane dolari decât oricare altă actriță. Ea a jucat în filme independente cum ar fi: The Last Supper, Feeling Minnesota, alături de Keanu Reeves, sau She’s the One, de Edward Burns.

În 1996, Diaz a jucat alături de Julia Roberts, Dermot Mulroney și Rupert Everett în My Best Friend’s Wedding, care a fost unul dintre cele mai mari hituri al anului. În filmul lui Danny Boyle, A Life Less Ordinary, Diaz a jucat alături de Ewan McGregor, înainte de a obține rolul titular din hilara comedie There’s Something About Mary. După comedia neagră a regizorului și scenaristului Peter Berg, Very Bad Things, Diaz a obținut elogii din partea criticii pentru interpretarea ei din filmul lui Spike Jonze, Being John Malkovich, și a fost nominalizată la premiile Golden Globe, Screen Actors Guild și British Academy of Film (BAFTA).

Cariera ei a continuat cu Charlie’s Angels, și urmarea Charlie’s Angels: Full Throttle, care a apărut pe ecrane în 2003. Ea i-a împrumutat vocea sa prințesei Fiona din filmul de animație de mare succes, Shrek și cele urmări ale sale. Diaz a deținut unul dintre rolurile principale din filmul lui Cameron Crowe, Vanilla Sky, cu Tom Cruise și Penelope Cruz, obținând nominalizări la Golden Globe Award, și a fost nominalizată la alt Golden Globe® pentru interpretarea din filmul nominalizat la Oscar al lui Martin Scorsese, Gangs of New York.

Printe alte filme în care a jucat se mai numără și In Her Shoes, alături de Toni Collette și Shirley MacLaine, în regia lui Curtis Hansen; The Holiday, What Happens in Vegas, My Sister’s Keeper, în regia lui Nick Cassavetes și thrillerul sci-fi The Box. Ea s-a reîntâlnit cu Cruise pe platourile de filmare in 2010, când lucrau la filmul de mare acțiune Knight and Day. În 2011, ea a apărut în alt film de mare succes, The Green Hornet, de Michel Gondry și în comedia neagră Bad Teacher, în regia lui Jake Kasdan. Ea a mai jucat și în comedia, What to Expect When You Are Expecting , în care a apărut alături de Colin Firth și Alan Rickman, comedie scrisă de Joel Coen & Ethan Coen.

În 2013, ea a putut fi urmărită în drama lui Ridley Scott, The Counselor, iar recent, în comedia de success, The Other Woman, și va juca în remake-ul muzicalului clasic de pe Broadway, Annie.

Anterior lui Sex Tape, JASON SEGEL (Jay) și Cameron Diaz au mai jucat împreună și în comedia neagră a lui Jake Kasdan, Bad Teacher, care a obținut încasări internaționale de peste 200 milioane dolari. Segel a jucat primul său rol important în filmul regizat de Nicholas Stoller, Forgetting Sarah Marshall, pe care l-a și scris. Alături de Stoller, Segel a semnat un contract cu Disney să scrie și respective să koace în The Muppets. Filmul a primit premiul Oscar în 2012 pentru cel mai bun cântec original, “Man or Muppet,” scris de Bret McKenzie și interpretat de Segel.

Segel a mai colaborat cu Stoller și în 2010 când au scris și co-produs filmul Get Him to the Greek, unde Jonah Hill și Russell Brand s-au reîntâlnit pentru a juca împreună în urmarea filmului Forgetting Sarah Marshall. De curând, Segel a jucat în filmul lui Judd Apatow, This Is 40 alături de Paul Rudd și Leslie Mann . This Is 40 a fost nominalizat în 2013 la premiul Critics’ Choice, la categoria cea mai bună comedie.

Printre celelalte filme în care a jucat Segel se numără și: The Five-Year Engagement, I Love You, Man, Jeff Who Lives at Home, Gulliver’s Travels, Despicable Me, Slackers, The New Jersey Turnpikes, S.L.C. Punk, Can’t Hardly Wait, sau Dead Man on Campus.

ROB LOWE (Hank Rosenbaum) s-a născut în Charlottesville, Virginia ,și a copilărit în Dayton, Ohio, unde și-a început cariera actoricească în televiziune și la teatrul local, la vârsta de numai 8 ani. După mutarea familiei la Los Angeles, Lowe și-a început cariera sa națională, jucând în serialul de televiziune al ABC, “A New Kind of Family.”

În 2013, filmul de televiziune “Killing Kennedy” a dat publicului șansa de a-l vedea pe Lowe interpretându-l pe președintele John F. Kennedy, alături de Ginnifer Goodwin (în rolul primei doamne, Jackie) în adaptarea National Geographic a cunoscutului roman “Killing Kennedy” de Bill O’Reilly.

De curând, Lowe a apărut în filmul HBO, “Behind the Candelabra” în rolul doctorului Jack Startz, film care a rulat pentru prima dată în mai 2013. Filmul, câștigător al 11 premii Emmy, inclusiv la categoria Film sau mini-serial deosebit, a fost regizat de Steven Soderbergh și produs de Jerry Weintraub.

Debutul lui Lowe în filmul artistic a venit în 1983 când Francis Ford Coppola l-a distribuit în The Outsiders. El a mai jucat și în drame cum ar fi St. Elmo’s Fire, About Last Night sau Bad Influence, ca și în comedii de succes ca Wayne’s World și Tommy Boy, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. Printre alte filme în care a jucat se mai numără și A View from the Top, Class, The Hotel New Hampshire, Oxford Blues, Youngblood, Square Dance, Masquerade sau Mulholland Falls.

JAKE KASDAN (regia/producția executivă) și-a făcut debutul în cinematografie în 1998 ca scenarist și regizor al filmului Zero Effect, cu Bill Pullman și Ben Stiller. În anul următor, el a regizat episodul pilot al îndrăgitului serial de televiziune, “Freaks and Geeks,” pentru care a îndeplinit și funcția de producător. Mai târziu, el a regizat episodul pilot al serialului “Undeclared.”

Printre filmele regizate de Kasdan se numără Orange County, cu Colin Hanks și Jack Black; The TV Set (pe care Kasdan l-a scris și produs), cu David Duchovny și Sigourney Weaver; Walk Hard: The Dewey Cox Story (pe care Kasdan l-a scris și co-produs împreună cu Judd Apatow), în care a jucat John C. Reilly, și mai recent, Bad Teacher, cu Cameron Diaz, Jason Segel și Justin Timberlake.

Sex Tape marchează cea de-a doua colaborare a lui KATE ANGELO (povestirea și scenariul) cu producătorii Escape Artists: Todd Black, Jason Blumenthal și Steve Tisch. Primul ei scenariu de film a fost cel pentru The Back-up Plan, cu Jennifer Lopez, care a fost produs de CBS Films prin Escape Artists.

În televiziune, Angelo a lucrat sub contract cu ABC Studios, unde și-a dezvoltat episodul pilot “Looking for Happy” în producția Brillstein Entertainment și având-o pe Julie Bowen ca star. Anterior, ea a lucrat la show-uri cum ar fi: “What About Brian” (ca producător delegat), “Will & Grace” (Producător), “The Bernie Mac Show” (Producător) și “Becker” (editor al povestirii).
JASON SEGEL (Scenariul/producția executivă/Jay) vedeți mai sus datele biografice.

Opera lui NICHOLAS STOLLER (Scenariul) emană inteligență și istețime; el este regizor, scenarist și producător. Cel mai recent film al lui Stoller în calitate de regizor este Neighbors. De asemenea, Stoller a acris recent scenariul și a lucrat ca producător executiv pentru filmul Muppets Most Wanted, urmarea popularului film din 2011, care a fost realizat de Disney. Anterior, Stoller a făcut echipă cu Jason Segel, împreună cu care a scris scenariul și a asigurat producția executivă a filmului The Muppets pentru Disney, în regia lui James Bobin. Stoller a regizat și scris scenariul pentru The Five-Year Engagement împreună cu starul Jason Segel, film pe care studiourile Universal l-au lansat în aprilie 2012.

Stoller și-a făcut debutul regizoral odată cu filmul Forgetting Sarah Marshall. Stoller a continuat apoi cu Get Him To The Greek, film pe care l-a scris, regizat și produs. În plus, Stoller a mai scris scenariul hit-ului Yes Man, în care a jucat Jim Carrey și adaptarea lui Gulliver’s Travels, cu Jack Black și Emily Blunt, film care a fost lansat în decembrie 2010, de către studiourile Fox.

Despre film
jinglebells