The Bible

(2013) - Serial TV

Biblia

Poster The Bible Postere The Bible

Sinopsis The Bible

Naucitoare ca dimensiune și poveste, “Biblia”, redă în cele 10 părți, cele mai semnificative capitole ale Sfintei Scripturi, inclusiv călătoria lui Noe cu Arca, povestea lui Avram, Exodul, povestea lui Samson și Dalila, și nașterea, moartea și învierea lui Isus Hristos. Din punctul de vedere al mesajului, Biblia este o saga ce redă în mod coerent și irezistibil teme eterne, fundamentale și general-umane: eliberarea unui popor, rezistența permanentă la opresiune și lupta pentru egalitate socială.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

Produs de

LightWorkers Media

Distribuitorul international

History Channel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
NmpN pe 30 Aprilie 2014 01:39
O mini-serie foarte buna , care merita vazuta . A fost regizata bine si cu toate ca unele chestii sunt stiute , tot te face sa privesti cu interes . Recomand!
4 0
raulk pe 07 Mai 2013 12:16
Mie mi se pare destul de bun...exista cateva scapari dar povestea e bine spusa si place ochiului.
3 0
AlexCh13 pe 16 Februarie 2018 04:57
Dumnezeu este TOT
Filmul asta in pofida faptului ca nimeni nu ar trebui sa se asemene cu Iisus si toti ceilalti apostoli si evanghelisti, este genial, iti intareste credinta. Nu imi este frica de judecata nimanui. Ma puteti numi cum doriti. Un singur lucru stiu si anume ca Dumnezeu exista, cred asta si stiu ca la finalul acestei vieti exista acel loc, Rai. Dumnezeu sa va daruiasca tuturor pace si iubire. O zi frumoasa va doresc !
2 0
nick-azh pe 20 Aprilie 2014 01:32
The Bible
Viata lui isus Hristos pe pamant relatarile biblice descrise siprezentate atat de frumos in acest film.De altfe, un serial foarte bine facut, care chiar prezinta povestile cele mai interesante din Biblie cu acuratete.Merita vazut,NOTA 9/10.
2 0
danyla pe 03 Mai 2013 11:06
Incredibil !
E o blasfemie la adresa legendei biblice ! Daca in prezent Biblia a devenit datorita avantului civilizatiei moderne, un fel de poveste de adormit copii, totusi de 2000 de anii de la moartea lui Isus Cristos, Biblia este cartea de capatai a civilizatiei umane, haideti macar s-o respectam ! ... Se pare ca materialismul propagat de lumea capitalista este pe cale sa inghita fiinta umana cu totul, ajungand pana la urma sa avem de-a face cu niste organisme cibernetice programate de Tv sau prin intermediul internetului. Revolutia spirituala prevazuta pentru sfarsitul de mileniu, s-a transformat de fapt intr-o involutie. Revenind la film, atat cat am putut urmari, ..., eu stiam ca Samson avea origini ebraice, nu afrro-americane purtand coafura de jamaican ! ... De fapt personaje de culoare mai apar in film, atunci cand se redau luptele cu filistenii (popor indo-european), sau cu babilonienii… citeşte
1 6
OneManShow pe 8 septembrie 2013 21:33
Ce 2000 de ani ba ? Ia mai informeazate tu ce biblie cunosti tu si care e aia reala .
doriana_gligor pe 18 aprilie 2014 08:44
Danyla, tu sti macar cum se scrie Iisus ? (cu 2 de I ) :))))))))) Tu judeci pe altii dar la tine nu te uiti !!!!!!! :)))) Si sa stii ca are dreptate OneManShow :p
emilia_perczel pe 29 August 2015 00:43
The bible
Super miniserial
, dar ce nu stiu este : cite episoade sint in total?

0 0
Iulidesprefilme pe 29 Mai 2013 19:17
Antena 1 a difuzat acest film serial...despre ce lansare oficială mai poate fi vorba?
0 0
Alin333 pe 17 Ianuarie 2016 14:45
N-am vazut filmul si nici n-o s-o fac vreodata. Religia e o mare minciuna...
0 2
MCBuneloo pe 25 decembrie 2018 14:24
Tocmai asta ne arata Domnul Isus, ca religia este inventata de om, dar Dumnezeu este cel adevarat.

Spune-ţi părerea despre The Bible

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Bible
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells