Pour elle

(2008)

Totul pentru ea

Poster Pour elle Postere Pour elle

Sinopsis Pour elle

Mai mult
Pour elle

Lisa (Diane Kruger) și Julien (Vincent Lindon), un cuplu fericit și îndrăgostit, duc o viață normală alături de fiul lor Oscar. Existența lor este dată peste cap într-o dimineață când poliția apare complet din senin la ușa lor și o arestează pe Lisa pentru crimă. E judecată, găsită vinovată și condamnată la 20 de ani de închisoare. Profund afectat, Julien se dedică exclusiv dovedirii nevinovăției soției sale. Dar este Lisa cu adevărat inocentă și cât de departe va merge…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

AKA

  • Anything for Her

Produs de

Fidélité Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Benelux Film Distribution

Țara

Franta

Site oficial

Pour elle

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zgubi pe 28 Ianuarie 2011 23:57
suspans maxim si greu de controlat
mi-a placut ideea filmului,in ultima instanta e un lucru pe care as incerca sa-l fac si eu :D
cred ca-i mai bun decat The Next Three Days.
mai multe detalii nu incerc sa ofer ca sa nu stric surpriza filmului:)

5 0
White.Lily pe 07 Decembrie 2010 11:24
Am vrut sa vad acest film , deoarece am auzit cum ca ar fi mai bun decat The Next Three Days. Trebuie sa spun, ca Paul Haggins a reusit sa faca o treaba mult mai buna, e elaborat mult mai bine scenariul care te tine mult mai bine in suspans.
Intr-adevar, Poue elle, contine anumite scene care nu trebuiau omise, din punctul meu de vedere, insa pana la urma, fiecare film, cu farmecul sau.
Iar la capitolul distributie, Diane Kruger a facut un rol foarte bun si chiar i s-a potrivit rolul. In schimb, nu acelasi lucru l-as putea spune despre Vincent Lindon.Mi s-a parut fara sare si fara piper, o prestatie slaba.

3 1
xerses pe 11 Aprilie 2018 17:18
Impresionant spirit de organizare, de stapanire de sine, asa ca filmul te tine conectat la desfasurarea actiunii pe tot parcursul ei.
0 0
Manusa pe 06 Decembrie 2015 13:18
Un film foarte bun, cu o poveste la fel de buna. Credeam ca l-am mai vazut, dar acum imi dau seama ca este varianta franceza a filmului The Next Three Days, un film foarte bun si care se aseamana foarte mult. Mie mi-a placut filmul, este foarte reusit, iar actorii au o prestatie de nota 10.
0 0
emy_sinaia pe 31 Decembrie 2014 01:06
ok.
Varianta in limba franceza de la The Next Three Days este originala si urmareste intru totul firul naratiunii americane.
0 0
Get0dac pe 09 Aprilie 2013 22:53
Original
Nu pot sa spun care este mai bun, acesta sau remake-ul american.....Ambele sunt bune. Cred insa ca intotdeauna trebuie sa apreciem si sa dam cezarului ce este al cezarului....In cazul acesta ''Pour elle'' in mod clar merita un plus pt. originalitate, premiera si de ce nu model pentru ''The next three days''. Recomand.
0 0
dandan1 pe 07 Iulie 2012 00:58
Un film deosebit de bun. Vine cu o idee noua, in acelasi timp este palpitant si promoveaza dragostea si statornicia fata de partener. Un film excelent!
0 0
mtraianc pe 01 Mai 2011 23:17
bun
ambele variante mi-au placut ,, ultima are un punc in plus ,, are mai multa actiune are o cireasa pe frisca :)
0 2

Spune-ţi părerea despre Pour elle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Pour elle
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells