Pok-poong-jeon-ya

(2010)

Pok-poong-jeon-ya

Poster Pok-poong-jeon-ya Poster Pok-poong-jeon-ya
  • Premiera internațională

    01.04.2010

Sinopsis Pok-poong-jeon-ya

Mai mult

La sfarsitul vieții iubirea a fost tot ceea ce au avut... Su-in este un fost bucatar-sef acuzat pe nedrept de uciderea sotiei sale si condamnat la inchisoare pe viata. Disperat sa-si dovedeasca nevinovatia, el isi injecteaza sangele unui coleg de inchisoare care avea SIDA, crezand ca astfel va fi eliberat pentru tratament.

Dar cumplita decizie nu-i aduce si libertatea, caci niciun condamnat bolnav de SIDA nu e eliberat inainte ca boala sa fi ajuns in faza terminala. Si totusi, Su-in…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Mist
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

AKA

  • Lovers Vanished

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mist pe 17 Iulie 2010 21:07
Singurul lucru bun la filmul asta e Kim Nam Gil :)
2 0
spriamarierose18 pe 22 Martie 2011 17:41
De cand l-am vazut acum 5 zile, ma tot zbat sa gasesc parabola.... Exista undeva o legatura intre magie (magia disparitiei) si actiunea filmului... Ceva nu merge, sau nu a fost bine inchegat scenariul....ceva lipseste si atunci filmul nu prea spune nimic.
Bun, e vorba de o iubire impovarata de vinovatii, e vorba de un evadat bolnav ce-si gaseste adapostul si iubirea la fata care la randul ei e bolnava dar si impovarata de crima pentru care alcineva e in inchisoare. De ce ACEL SFARSIT ? De ce aca magie ? De ce nu puteau trai pana la capat, indurand ce le-a dat Domnul. Le-a dat IUBIRE si iertare si atunnci de ce sa dispari in magie ?
Cred ca europeana din mine mai da din aripi, semn ca nu s-a transformat total in asiatica. CHIAR NU POT ACCEPTA toate idile lor, mai ales cand nu au nici macar un suport rational.... Pacat ! Evident, vorba lui Mist, filmul il are pe Kim Nam Gil… citeşte

1 0
edinaa pe 13 Noiembrie 2010 22:34
film coreean
Un film coreean care merita vazut desi are multe minusuri dar per total e un film bun.
1 0
Haruka pe 23 Iunie 2010 11:00
Are multe minusuri, e prea fantasmagoric............
0 2

Spune-ţi părerea despre Pok-poong-jeon-ya

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells