Articole Monster Family 2

(2021)

Familia Monstrulescu 2

Despre poveste

Ai salvat recent lumea și crezi că asta îți dă dreptul la fericire pe viață? Mai gândește-te! Viața de zi cu zi are nefericita tendință de a te aduce cu picioarele înapoi pe pământ. La un an de la sfârșitul fericit din Familia Monstrulescu, membrii familiei Wishbone se luptă cu diferitele lor neajunsuri. Fiul, Max, este cel mai scund copil din clasa a șasea, ochelarist și... să spunem doar că este pasionat de confort, nu de viteză. Toate fetele din clasa lui sunt cel puțin cu un cap mai înalte decât el și își râd de el. Fiica, Fay, are senzația că toți prietenii ei sunt talentați la ceva (cântat, dans, știință), iar ea nu este. Mama, Emma, încearcă să-și ajute copiii, dar sfatul ei este cel mai adesea ignorat și de cele mai multe ori pare să-i enerveze serios. Și apoi îl mai avem pe tată, Frank, a cărui fericire la noul său loc de muncă și în stilul său de viață mai relaxat este distrusă când își vede familia atât de nefericită.

Nunta vrăjitoarei Baba Yaga cu majordomul cocoșat Renfield (ambii au devenit parte a familiei Wishbone extinse, fiind acum un fel de bunici surogat) e o veste bună, oferind familiei o pauză atât de necesară. Dar, vestea mai puțin bună este că, cu câteva secunde înainte de a-și putea schimba jurămintele, cei doi îndrăgostiți sunt răpiți de o fată de aceeași vârstă cu Max! Fata este Mila Starr, singurul copil al cuplului de miliardari, genii științifice și filantropi, Marlene și Maddox Starr. Așadar, în FAMILIA MONSTRULESCU 2, imperfecții Wishbone întâlnesc cea mai perfectă familie din lume!

Familia Wishbone are o singură alegere, dacă vor să-i salveze pe Baba Yaga și Renfield: trebuie să se transforme din nou în monștri. Cu toate acestea, chiar și ca vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie și un vârcolac vor avea dificultăți când se vor confrunta cu Mila, care este inteligentă și super-atletică în egală măsură. Mila are gadget-uri de înaltă tehnologie, inclusiv un pistol cu raze și dispozitivul Starr-Copter de ultimă generație, care l-ar face chiar și pe James Bond să se facă verde de invidie. În Starr-Copter, Mila călătorește prin lume capturând ființe nemuritoare în numele părinților ei. Ființe precum Dracula (da, s-a întors), Baba Yaga, Nessie, Yeti și maimuța gigantică, regele Conga.

Dar Mila nu este în niciun caz o persoană rea. Crede ferm că se află într-o misiune de a salva lumea, deoarece părinții ei construiesc un aparat care să vindece toate bolile! Pentru aceasta au nevoie de ființele pe care Mila le capturează, de cele care sunt imune la boli și par a fi nemuritoare. Mila nu bănuiește că mașina este menită să servească unui scop mult mai sinistru. Nici că Marlene și Maddox Starr nu sunt de fapt părinții ei adevărați. Mila îi iubește din toată inima și face tot ce îi stă în putință pentru a le fi fiică perfectă.

Max și Mila sunt la polurile opuse, așa că se ceartă constant, spre amuzamentul publicului. Cu toate acestea, odată cu aventurile lor tumultuoase din întreaga lume, care îi conduc spre Loch Ness, Himalaya, insula Tora Tora și în cele din urmă în laboratorul secret al Starr Inc., vor învăța să se placă, împotriva dorinței lor și neffind deloc dispuși să recunoască asta vreodată!

În marea scenă finală a filmului, Max și Mila lucrează în cele din urmă împreună pentru a contracara schemele odioase ale părinților falși ai lui Mila, care în realitate (ca un anumit doctor Frankenstein) încearcă să creeze forme de viață perfecte, artificiale, care să înlocuiască omenirea.

În cele din urmă, toată lumea a învățat câte ceva - Max vede că a fi înalt și puternic nu este important, ci e mai ușor să câștigi inima unei fete cu curaj și bunătate. Fay descoperă că are un dar în conexiunea cu animalele, mai precis, cu regele Conga. Frank își vede din nou familia fericită. Și Emma află că este mai inteligent să ai încredere în copiii tăi, decât să te amesteci în mod constant în tot ce fac ei. Dar mai presus de toate, Mila este cea care a realizat ceva și mai important - nu trebuie să fie perfectă pentru a fi iubită. Noua ei familie, Wishbone, îi acceptă toate defectele.

Da, fiecare om, fiecare ființă, este demnă de respect și dragoste, chiar Mila însăși. Așa cum Max proclamă la recepția de nuntă mult întârziată a lui Baba Yaga și Renfield, chiar înainte de a-i da Milei un pupic pe obraz - „Nimeni nu este perfect!”

Sinopsis
jinglebells