Love Is in the Air

(2023)

Dragostea este în aer

Poster Love Is in the Air Postere Love Is in the Air

Sinopsis Love Is in the Air

Mai mult
Love Is in the Air

Pasionată de ceea ce face, Dana Randall lucrează ca pilot pentru compania aeriană nonprofit Fullerton Airways, din pitoreasca regiune Far North Queensland. Dana formează o echipă cu Jeff, tatăl ei, și cu cea mai bună prietenă a ei, Nikki, mecanicul firmei, asigurând servicii de transport aerian pentru comunitățile insulare din zonă. William, reprezentantul companiei londoneze ITCM Financial este trimis la Fullerton Airways pentru a face o analiză a situației financiare a firmei, iar Dana îl primește cât se poate…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

The Steve Jaggi Company

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Australia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 16 Martie 2024 16:41
A reușit să mă relaxeze într-o oarecare măsură dar este în totalitate superficial, nu am simțit nici o profunzime a lucrurilor care s-ar fi vrut a fi surprinzătoare, dar nici chimia de apropiere dintre cei doi, totul a fost doar de suprafață dar, uite că această mască exterioară a reușit să îmi ofere o bună dispoziție. Nu strică totuși o vizionare.
0 0
eliza_bianca pe 02 Februarie 2024 12:03
Un film clasic, romantic, previzibil, povestea nu e cine stie ce...dar actrita principala poarta un pic cam mult machiaj, deloc natural cu intregul concept al filmului, inclusiv in timpul furtunii, ea arata impecabil.
0 0

Spune-ţi părerea despre Love Is in the Air

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells