Il Commissario Ricciardi

(2021) - Serial TV

Comisarul Ricciardi

Poster Il Commissario Ricciardi Poster Il Commissario Ricciardi

Sinopsis Il Commissario Ricciardi

Mai mult

La începutul anilor 1930, în plin regim fascist, comisarul Luigi Alfredo Ricciardi (Lino Guanciale) este cel mai mare duşman al criminalilor din Napoli. Dotat cu o minte strălucită şi obsedat să-şi facă datoria până la capăt, el se dedică trup şi suflet meseriei, chiar dacă asta înseamnă o viaţă personală pustie. Dar dincolo de înverşunarea cu care îşi conduce anchetele, Ricciardi ascunde un secret teribil, un dar moştenit de la mama lui, sau mai degrabă o povară: stafiile oamenilor ucişi sau morţi în…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8

Caseta tehnică

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ioanaa_ioana pe 18 Februarie 2023 22:07
Episodul 5 . Vipera.
Nu credeam ca poate exista un serial sub dinamica celor franceze. A fost cumplit de plictisitor, doua ore , ma manca pielea, m-am mutat de pe un fotoliu pe altul, am facut gimnastica ca amortisem, la ora 12 noaptea ca atunci s-a terminat.
Eu pot suporta multe filme proaste dar asta m-a infrant.

1 1
Yufeng pe 26 Februarie 2023 17:34
Slabut
Sunt un fan al filmelor europene, dar acesta e un serial slab, din pacate.
Episoade lungi si plictisitoare, actori mediocri, povesti incalcite si lipsite de credibilitate. Lino Guanciale (comisarul Ricciari) e lipsit de expresivitate, afisand aceeasi mina pleostita de caine batut de soarta tot filmul, iar actorul care il interpreteaza pe adjunctul sau (Antonio Milo in rolul sergentului Raffaele) e obez si pur si simplu grotesc in uniforma sa.
Foarte slab, repet, se afla ani lumina distanta de calitatea altor seriale vechi italiene (neuitatul "La Piovra" de exemplu).

0 0
utilizator7 pe 19 Februarie 2023 13:35
Foarte Bun! Dar da, posibil sa nu fie pe gustul tuturor.. așteptăm și sezonul 2, sper ca TVR2 sa îl difuzeze și pe acesta..
0 0
Yufeng pe 6 mai 2023 14:28
Nu difuzeaza TVR2 si sezonul 2, din fericire. Am vazut eu in Italia cateva episoade din noul sezon: e la fel de lent si plictisitor. Singura schimbare e ca Antonio Mille nu ma poarta uniforma aia ridicola si parca a mai slabit un pic. Guanciale are aceeasi mutra plouata, din pacate. L-am vazut pe actor intr-un interviu la televiziunea italiana, vorbind despre noul sezon al serialului. Omul e cu totul altfel "civil", are sarm, umor. Nu stiu de ce in serial trebuie sa aiba aceeasi expresie plangacioasa de caine caruia tocmai i-a furat osul un alt dulau :)

Spune-ţi părerea despre Il Commissario Ricciardi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells