How to Have Sex

(2023)

Cum să faci sex

Poster How to Have Sex Postere How to Have Sex

Sinopsis How to Have Sex

How to Have Sex SUB

Pentru a sărbători sfârșitul liceului, trei adolescente britanice merg împreună pentru prima dată în vacanță în Creta. Este vara tuturor exceselor: băutură, clubbing și cuplat. Ar trebui să fie cea mai mișto vară din viața lor. În timp ce dansează pe străzile însorite din Malia, cele trei adolescente descoperă compexitățile sexului, consimțământului și autodescoperirii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
2 nominalizări BAFTA, un premiu şi 2 nominalizări Cannes, un premiu şi 2 nominalizări Academia Europeana de Film
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Film4, British Film Institute (BFI), Heretic

Distribuitorul international

Imagine Film Distribution (IFD)

Distribuit in Romania de

Independența Film

Box office How to Have Sex

Weekend premieră (13.05.2024)
  • Loc 10
  • Spectatori 1.304
  • Încasări (RON) 34.382,00
Total
  • Spectatori 3.361
  • Încasări (RON) 84.376,00
  • Încasări (USD) 18.387,41

Părerea criticului

OanaBalaci pe 16 Mai 2024 18:27
How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex
How to Have Sex nu este un ghid despre cum să faci sex, cum ar putea crede, în mod eronat, persoanele care judecă pelicula pornind de la titlu, dar fără să o vadă – așa s-a întâmplat pe Youtube, în secțiunea de comentarii a trailer-ului. Cel mult este un film despre cum să nu faci sex, dintr-o multitudine de motive. Însă, mai important decât orice, este un produs ficțional care pare atât de veridic încât orice tânără naivă se poate regăsi în el, dacă a trăit „the wild life”.

Filmul le urmărește pe adolescentele Tara, Skye și Em în prima lor excursie fără adulți în afara țării. Abia ce au terminat cu cele mai grele examene din parcursul lor școlar – cele finale, echivalente bacalaureatului nostru – și au decis să plece în Creta pentru a-și începe vara în stil mare. În Malia, băutura, cluburile și sexul sunt vânate de… citeşte

0 1
pers37 pe 12 iunie 2024 15:08
Nu știu cum reușiți să găsiți explicații psihologice întinse pe atâtea paragrafe pentru un film inept, de toată jena... Cred că sunteți ruptă total de orice realitate artistică...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MovieNarator pe 24 Mai 2024 16:44
Slab rau de tot
Mega plictisitor, niste adolescente terminate care se duc intr-o vacanta, beau de rup, se drogheaza si vor sa si-o traga cu tot felul de necunoscuiti, din lipsa de ocupatie sau educatie. Asta vedem in fiecare an la Mamaia, de ce vor sa transforme ceva banal intr-un film? Nu ai ce analiza aici, este un film new age, acum 25 de ani nu primea nici 40 scor pe metacritic.
1 0
R_Afc pe 14 Mai 2024 13:23
Dezbaterea irosită
În ciuda titlului de tabloid, filmul nu este un manual de instrucțiuni în care să ni se prezinte banala mișcare repetitivă și mecanică de du-te-vino.

Trei adolescente britanice ajung în destinația preferată a romînului care nu a deschis niciodată un atlas, adică în Grecia. Fetele sînt hotărîte să facă sex, sau cel puțin așa spun ele, iar una-și propune să-și piardă virginitatea. Mia McKenna-Bruce joacă rolul Tarei, o fetișcană care împreună cu cele două prietene ajung pe o insulă din Grecia pentru nimic altceva decît eternele petreceri plictisitoare ale omului fără imaginație. Abia dacă petrec timp pe plajă. Cea mai mare parte a acțiunii are loc în camera lor de hotel, la chefuri sau pe străzile stațiunii bolnave, o Malie care arată mai mult ca o antireclamă a turismului.

Ne adunăm, bem, dansăm, ne înjurăm, ca… citeşte

1 2
alin1234 pe 13 Iunie 2024 02:59
jeg
Tot filmul n am simtit decat rusine si scarba fata de realitatile prezentate. ..IQ de macaci, ghiboni.
0 0

Spune-ţi părerea despre How to Have Sex

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells