Hot Rod

(2007)

Rod, Regele Cascadorilor

Poster Hot Rod Poster Hot Rod

Sinopsis Hot Rod

Mai mult
Hot Rod

Rod Kimble, protagonistul acestei comedii imprevizibile, este un cascador care are un singur vis. Nu i-a reusit niciodata o cascadorie, familia si prietenii îl considera o gluma a naturii. Colac peste pupaza... tatal sau îl foloseste pe post de sac de box. Cu toate acestea, Rod nu este dispus sa renunte la idealul sau.

Din distributie mai fac parte Isla Fisher si Ian McShane. Hot Rod este o comedie în adevaratul sens al cuvantului de la un capat la celalalt. Rod…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Pictures Corporation

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 03 Mai 2015 15:10
Urmașul lui Adam Sandler
Lume, lume, s-a găsit urmașul lui Adam Sandler! Tânărul Andy Samberg are toate șansele să-i calce pe urme ”monstrului sacru” al comediei de prost gust și al dejecțiilor cinematografice vulgare marca Hollywood. Ce-i drept, umorul lui Samberg mai are și alte influențe la fel de nocive: Mike Myers, Sacha Baron Cohen sau Chris Farley.

”Hot Rod” este un kitch obosit și neserios care încălzește aceleași glume vulgare cu care ne-au delectat ”artiștii” sus-menționați. Nu merită efortul de a-l viziona nici măcar în lipsă de altceva.

6 1
bizonul pe 3 februarie 2016 07:44
D-le Cezarika, niciodata nu da-i grs si de doresc sa urmaresc un film , caut la pareri, citesc comentariul tau si ma luminez ; Se merita sa astept filmul in seara respectiva sau nu. Dar de obicei un film mai acattarii este ptrogramat f. tarziu, chiar si dupa ora 00, si putini sunt care la aceasta ora pot urmari un film
tudor_myh pe 18 Februarie 2010 01:37
Razi , dar nu e rasul tau ...
O comedioara tipic americana , despre un tanar " Cascador " care are o Mini-Mobra si isi risca " Viata " pe muzica de Europe , incepi sa vezi filmul treaz , si din cauza poantelor il termini beat ...
5 3
Octaz pe 20 August 2011 18:04
Un film deloc pe gustul meu, dar am fost nevoit sa il urmaresc pentru ca nu exista nimic altceva interesant la TV. Parca mi'a lasat impresia ca a fost filmat de amatori ... si cam singurul lucru cu care am ramas in minte este actrita "Denise"
P.S: Si actorul ma cam calca pe nervi...

3 0
Federer pe 03 Ianuarie 2011 20:47
Nu prea e cine stie ce dar sunt unele momente amuzante asa ca ati putea sa l vizionati
1 5
SakuraBlack90 pe 03 August 2011 18:31
My Hero
Ok, filmul nu este cu supereroi, nu este nici prea "serios", mai degraba satiric, dar daca te identifici cu personajul principal (cazul meu) o sa-ti placa.
.

0 4
alex_il_fenomeno pe 20 August 2011 20:04
ce comedie ! inca din titlu te astepti sa fie ceva uimitor , un film care sa captiveze minut de minut ! ei bine , poate ca nu face acest lucru din minut in minut , dar filmul stie cum sa iti atraga atentia ! are niste momente foarte emotionante , dar si unele de tot rasul ! cat de amuzanta poate sa fie replica protagonistului "nu valasati tatii sa manance placinte" ! cei care au vazut filmul stiu despre ce vorbesc ! acest film mi-a placut de la un capat la celalalt , atat prin poveste , distributie , si chiar si efecte speciale , de ce nu ? chiar mi-ar fi placut daca acest film ar fi beneficiat de o continuare ... asa trebuie sa ne multumim doar cu acesta !
0 5
cosmin_kedii pe 09 August 2013 12:21
Un film exelent văzut urgent daca esti un fan al filmelor de acest gen
0 6

Spune-ţi părerea despre Hot Rod

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Hot Rod
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells