Hell in the Pacific

(1968)

Duel in Pacific

Poster Hell in the Pacific Postere Hell in the Pacific

Sinopsis Hell in the Pacific

In 1944, un ofiter de marina japonez si un pilot al aviatiei americane esueaza pe o mica insula nelocuita din Pacificul de Sud. Desi dusmani, cei doi trebuie sa coopereze pentru a supravietui. Lee Marvin, un actor care reprezinta o imagine arhetipala a Americii, si Toshiro Mifune, o imagine arhetipala a Japoniei, realizeaza un "duel" cinematografic antologic.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Toshiro Mifune Toshiro Mifune Capitanul Tsuruhiko Kuroda Lee Marvin Lee Marvin Pilotul american Shiro Mifune Shiro Mifune Captain Tsuruhiko Kuroda
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin_kedii pe 05 Octombrie 2013 08:49
Doi actori și o locație - pentru regizor este o sarcină complicată . Dar Boorman menține cu pricepere tensiunea pe tot parcursul filmului . Plus camera de lucru care este foarte buna . Un film bun .
1 1
monallyssia pe 12 martie 2024 08:03
Bună, țin să-ți mulțumesc pentru exprimarea părerii tale aici, unica de altfel la filmul ăsta care pare uitat de lume. Am auzit de el ani la rând dar am tot omis să-l văd...până azi când m-am decis să-l vizionez. P.S. Îmi „place” că ai o apreciere negativă dar, ca în alte mii de cazuri pe Cinemagia la comentarii, mulți dau dislike fără a explica motivul. Poate ar fi relevant ca persoana care a dat dislike să și argumenteze de ce, așa ar fi corect.

Spune-ţi părerea despre Hell in the Pacific

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Hell in the Pacific
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells