Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului

(2022)

Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului

Poster Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului Poster Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului

Sinopsis Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului

Mai mult
Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului

În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germană a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului Ioan Popilian și, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic până la sosirea armatei române. Ocuparea podului ar fi dus la ocuparea gării, lucru ce ar fi permis armatei germane să oprească…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Eroii de la podul Jiului

Produs de

Cinemagix ID

Distribuit in Romania de

Cinemagix ID

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marian_popescu99 pe 06 Decembrie 2022 16:10
Un film foarte potrivit pentru elevi de școală și chiar liceu. Educativ, despre o istorie puțin știută. Oricum istoria nu prea se mai predă prin școli că doar tinerii trebuie pregătiți pentru globalizare. Foarte reușită banda sonoră și imaginea de o calitate pe care filmele românești nu o prea au. Cine vrea film comercial, poate să nu vină.
4 2
PantaRhei pe 10 Decembrie 2022 17:30
Ignorați haterii!
Un film foarte bun! Are în el toate ingredinentele unei pelicule pe care o sa o țineți minte: un ritm bun, spontaneitate, originalitate, parfumul unei epoci apuse și mai presus de toate, emoție. Nu este un film încrâncenat, nu este un film patriotard, este un film inedit încărcat de sensibilitate, de umor și totodată o lecție despre unitate și curaj în fața unui pericolul iminent. Este un film cu personaje pitorești cu care veți empatiza și le veți urmări de multe ori cu un zâmbet în colțul gurii. Recomand!
3 3
user-634305a108b70 pe 06 Decembrie 2022 08:58
Film slab. Pare facut cu buget redus și actori începători. Pe ici pe colo aduce cu pistruiatul copilăriei mele dar din punct de vedere al actoriei/regiei nu suporta comparație. Mai avem mult de mers ca sa ajungem la nivelul la care eram in anii aia. Nu recomand.
3 5
Dany_devita pe 06 Decembrie 2022 13:17
In sfarsit un film. Nu prea scriu despre filme dar chiar e misto. In sfarsit. L-am vazut aseara. Ma mir ca doar aici vad ceva rau. La film au aplaudat. Il astept pe net sau poate ma mai duc o data. Bravo!
2 3
user-5d8eb2a1ae3b3 pe 02 Decembrie 2023 01:53
Filmul este precum reconsituirea bojdeucii lui Creangă, adică nerealistic, bombastic și amatoristic realizat. Realizatorii ar fi putut lua lecții despre cum se face un film bazat pe fapte reale și care se folosește inclusiv de actori români de la italieni care au realizat "Le quattro giornate di Napoli ". Adică să ai un scenariu solid, să știi să filmezi, actorii să transmită emoție iar telespectatorii să rezoneze cu mesajul filmului.
1 2
user-63961398a9bb9 pe 11 Decembrie 2022 22:08
Cei care comentează legat de efectele speciale ratează complet idea filmului: tematica, personajele, nota umoristica, întruchiparea poporului roman asa cum este el, cu bune și cu rele. Am văzut filmul cu grupul de prieteni, ei fiind inițial sceptici. Toți am ieșit însă bine dispuși după un film realmente bun. Recomand și așteptăm partea 2.a.
1 3
analuminita01 pe 03 Decembrie 2022 22:08
Un film bunisor, cu tema istorica dar si cu momente comice. Recomand.
1 3
catacris2003 pe 01 Iunie 2023 21:07
Decoruri, costume, imagini, actori etc foarte bune pentru un film românesc.
Scenariu puțin cam aiurea, făcut parcă în grabă.

0 0
Edddd pe 02 Decembrie 2023 10:44
Ce-am fost și ce-au ajuns ...
Pare a fi făcut de elevi de la cercul de cinema al Școlii Ajutătoare de Deficienți Mintali nr. 3 ...... cu banii care le-au rămas necheltuiți la patiserie în pauza mare..

Îmi pare rău dar nu au aici note sub zero ..deci : 1 cu indulgență ...

0 1
Used_name pe 3 decembrie 2023 00:10
Cerc de unde ai fugit sa nu te lege cand au venit aia in halate albe. ca nu ai trecut la testul depresiei. Lasa piramidonul si treci pe ceva serios si sa nu dai foc la scaunul din bucatarie iar ca miroase si iar vine sirena ni-no ni-no

Spune-ţi părerea despre Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells