Funny Money

(2006)

Servieta cu bucluc

Poster Funny Money Postere Funny Money

Sinopsis Funny Money

Funny Money

Henry Perkins (Chevy Chase) este un comisionar linistit si manierat ce duce o viata destul de banala. Intr-o buna zi, el schimba din greseala servieta cu un alt barbat si descopera cinci millioane de dolari inauntrul ei. Afland de noua avere, Carol (Penelope Ann Miller), sotia lui Henry nu primeste vestea foarte bine. Servieta cu pricina apartine unui temut mafiot care nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si recupera banii. Nici Henry nu se lasa mai prejos: el vede deja biletul lor pentru o viata mai buna.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

Produs de

Castel Film Romania

Distribuitorul international

Castel Film

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 30 Septembrie 2012 15:18
In filmu asta apar cativa actori romani in roluri de criminali est europeni , traficanti de carne vie .. in New York : Ovidiu Niculescu ( din “ Faci faţă, faci bani ” de la Kanal D ) , Zoltan Butuc , Sorin Misirianţu .. Vorbesc in romaneste in film , in jargon .. La o petrecere Zoltan Butuc cere in engleza '' sarviata ''..

. . . Mai apar Marco Assante si Armand Assante . Marco Assante este vărul Armand Assante si a aparut impreuna cu Armand Assante in multe filme si de foarte multe ori a fost asistentul lui .

1 0
CANTALUP pe 9 octombrie 2012 18:31
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
KraZy.KiD pe 23 Aprilie 2010 22:25
doamne..am ras la filmul asta de am facut pe mine =)))..incredibil de comic..sau cel putin mie mi-a placut extrem de mult =))
1 2
Tirdea Alexandru pe 17 Aprilie 2007 12:05
Cel mai bun film pe care l-a realizat Chevy Chase(un actor mediocru).O comedie cu cateva glume bune.
1 4
vladimir-ro pe 22 Februarie 2021 12:14
O aiureala de film, mai degrabă în format teatru, toata pelicula. Ieftin, prost jucat și pe deasupra, gangsterii din film erau o sleahta de romani. Halal națiune. Încă o data ieșim în evidenta cu marfa noastră nr. 1 de export.
0 0
Iulidesprefilme pe 26 Ianuarie 2013 15:14
Filmările pentru această peliculă au fost realizate în România, la Bucureşti, în Costa Rica şi la New York.
0 0
kraker pe 13 Decembrie 2010 03:26
da şi nmu
Chevy Chase e un acot care nu prea are ce căuta în comedii, aceasta e relativ bunicică, dar nu prea, vă recomand în schimb you again, mi-a plăcut foarte mult, l-am văzut de vro 2 ori , e lovley
0 2
Mist pe 06 Iunie 2009 07:37
Un monument de prostie si o pierdere de timp.
Mai bine nu va pierdeti timpul uitandu-va la "filmul" asta.

0 3

Spune-ţi părerea despre Funny Money

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells