Articole Epic Movie

(2007)

Despre super-eroi și... alte aiureli

Despre actori

KAL PENN (Edward) s-a intors recent din India unde a avut o experienta incredibila filmand "The Namesake", bazat pe romanul de castigatorul Premiului Pulitzer Jhumpa Lahiri si regizat de Mira Nair. Kal a petrecut recent ceva timp in Romania si Londra unde a filmat rolul principal in "Van Wilder 2: Rise Of The Taj". De asemenea in ultima anul, Kal a fost in Australia unde a filmat "Superman Returns", regizat de Bryan Singer, alaturi de Spacey si Kate Bosworth.

Kal a jucat rolul principal in "A Lot Like Love", alaturi de Ashton Kutcher si Amanda Peet. A fost recent nominalizat pentru un Premiu MTV Movie pentru rolul sau de "Kumar" in "Harold and Kumar Go to White Castle", alaturi de John Cho.

ADAM CAMPBELL (Peter) a debutat pe marile ecrane cu rolul lui Grant Funkyerdoder din "Date Movie" , regizat de Aaron Seltzer. A obtinut, dupa aceea, un rol principal in comedia romantica "You Are Here".

A absolvit prestigioasa Royal Academy of Dramatic Arts din Londra. A fost distribuit in serialele "Commando Nanny" si "Healley’s Comet".

JENNIFER COOLIDGE (The White Bitch) a interpretat rolul Rozei Funkyerdoder in "Date Movie. A jucat in serialul Joey alaturi de Matt LeBlanc, in care ea o interpreta pe Bobbie, talentatul agent al lui Joey.

In filmele artistice, cel mai recent Coolidge a fost distribuita in Robots in rolul Aunt Fanny si in filmul lui Brad Silberling Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, cu Jim Carrey si Meryl Streep.

In 2003, Coolidge a reluat rolurile in doua din comediile de mare succes: Paulette din filmul Legally Blonde II: Red, White and Blonde, si din a treia parte a trilogiei American Pie, American Wedding.

JAYMA MAYS (Lucy) a portretizat un asistent de director de hotel in "Red Eye" al lui Wes Craven alaturi de Rachel McAdams. Apoi, a aparut in "Flags of Our Fathers" al regizorului Clint Eastwood si in comedia romantica independenta "Smiley Face" alaturi de Anna Faris.Alte credite de film includ "Blind Guy Drinving" pentru regizorul James Keach si "Bar Starz".

FAUNE CHAMBERS (Susan) a jucat in rolul principal alaturi de Marlon si Shawn Wayans in comedia "White Chicks". A mai avut roluri in, "Bring It On Again", "The Breakup Handbook" si "Showstoppers", si in filmul care o sa apara "Bailar".

CRISPIN GLOVER (Willy) Personajele sale neobisnuite si interpretarea deosebita au inspirat un fel de cult care l-a ridicat atat la rangul de nebun cat si la rangul de geniu. Glover a aparut in mai mult de treizeci de filme, inclusiv "River’s Edge", "Back to the Future", "Wild at Heart", "The Doors" (ca Andy Warhol), "The People vs. Larry Flynt","Nurse Betty", "Charlie’s Angels" si continuarea sa, "Charlie’s Angels: Full Throttle" si "Willard". Va fi vazut in continuare ca Grendel in adaptarea lui Robert Zemechis a poemului epic "Beowulf".

TONY COX (Blink) a studiat scoala de Actorie Merrick Studio. De asemenea, a devenit foarte activ in organizatia Piticilor din America. in acest timp, a devenit campion la tenis de masa si in artele martiale.

Prima reclama la care Cox a participat a fost pentru Burger Chef si primul rol intr-un film artistic a fost Ewok in filmul Star Wars: Episodul VI – intoarcerea lui Jedi. Cox are peste 50 de aparatii in filme de televiziune, printre care: Bad Santa, Me, Myself and Irene, Friday, Willow and Beetlejuice.

Nascut si crescut in Shaker Heights, Ohio, FRED WILLARD (Aslo) si-a inceput cariera petrecand un an la celebrul Second City din Chicago.

Willard a aparut in filmul lui Christopher Guest, "Waiting for Guffman", care i-a adus o nominalizare la Premiul Comediei Americane si o nominalizare la Screen Actor’s Guild pentru Cel mai amuzant actor secundar. Alte filme la care a participat: "This Is Spinal Tap", "Roxanne", "The Wedding Planner", "How High", "American Wedding", "A Mighty Wind", "Anchorman" si recentul "For Your Consideration".

Willard a primit trei nominalizari la Premiile Emmy pentru rolul sau ca iubitul homosexual al lui Martin Mull in "Roseanne" si pentru rolul sau recurent din "Everybody Loves Raymond". A interpretat rolul lui Bernie Funkyerdoder din "Date Movie".

Pe micul ecran, Willard a jucat in "Ally McBeal", "The Simpsons" si "Mad About You". in plus, Willard a aparut in "The Tonight Show with Jay Leno" in mai bine de 50 de editii.

Despre producatori
jinglebells