En helt vanlig familj

(2023) - Serial TV

O familie aproape normală

Poster En helt vanlig familj Poster En helt vanlig familj

Sinopsis En helt vanlig familj

En helt vanlig familj

Familia Sandell este o familie obișnuită, compusă din preotul Adam, avocata Ulrika și Stella, fiica lor de 19 ani. Cu toții duc o viață aparent perfectă într-o suburbie elegantă a orașului Lund. Dar toate acestea se schimbă în ziua în care Stella este reținută și acuzată de crimă. Devastați, părinții ei nu știu încotro să o apuce. Amândoi se întreabă ce s-a întâmplat și își doresc să o ajute pe Stella, dar oare își cunosc cu adevărat fiica? Și, oare, știu totul unul despre celălalt?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • A Nearly Normal Family
  • Zupełnie normalna rodzina

Produs de

Jarowskij

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Suedia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
viki199- pe 06 Decembrie 2023 12:40
Interesant
Un serial thriller reușit.
Surprinzător faptul că nu regăsim scene homo chiar dacă vorbim despre un serial suedez , semn că la nivel general acestă doctrină începe să își piardă culoarea.

SPOILER ALERT
*Totuși regăsim două greșeli tehnice:

În primul rând premisa serialului este forțată, chiar dacă am vorbi de un act consimțit din partea lui Stella , asta NU trebuia să excludă o acțiune în justiție din partea părinților săi, mai ales din pozițile lor de influența ( mama sa e lector la universitate, dar alege să zică pas la un proces în justiție în favoarea fetei ei ! Serios ? ). Chiar dacă în instanță ar fi exclus violul se reținea infracțiunea de act sexual cu un minor....

În al doilea rând și epilogul părea asa mai "happy pink " . Ok chiar dacă a câștigat un proces , asta… citeşte

2 1
mladitza pe 7 decembrie 2023 12:41
SPOILER ALERT În primul rând vreau să spun că vă respect opiniile, dar eu gândesc așa: 1. Mama fetei a ales să nu meargă în justiție în privința violului suferit de fiica ei pentru că știa foarte bine cam cum ar decurge lucrurile în instanță, că poate fi traumatizant pentru fiica ei să răspundă la destule întrebări hărțuitoare și pentru că era foarte greu de dovedit că Robin o agresase sexual. Dar și pentru că mama însăși, în urma discuțiilor purtate cu fiica ei, s-a îndoit că chiar a fost o agresiune. Când ești mamă, ești în primul rând mamă, chiar dacă ai o pregătire juridică... 2. În unele filme am văzut că o persoană nu poate fi judecată de două ori pentru aceeași crimă. Dar eu nu am pregătire juridică și poate nu e așa. Dar nici filmul nu spune ceva în privința asta, că totul se termină pentru Stella pentru totdeauna... 3. Iubitul ei a ieșit cu cuțitul (care era al lui!) după ea și prietena ei în stradă. Dar da, nu trebuia să fie ucis, Stellei i s-au declanșat tot felul de furii (și din trecut) în acel moment. A fost o crimă la furie, nu premeditată. Iar tipul era infect: afirmațiile fostei lui iubite că tipul droga și abuza tinere femei este clar că erau adevărate. * Și da, aveți dreptate, a fost foarte intens. Și dialogurile bune și actorii buni și regia. Mie mi-a plăcut mult și l-am văzut pe nerăsuflate.
mladitza pe 7 decembrie 2023 22:21
Bună, viki 99! Îți mulțumesc pentru răspunsuri.

Spune-ţi părerea despre En helt vanlig familj

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells