En dag och en halv

(2023)

O zi și jumătate

Poster En dag och en halv Poster En dag och en halv

Sinopsis En dag och en halv

În încercarea disperată de a se reapropia de fiica sa, un bărbat înarmat dă buzna într-un centru medical și își răpește soția înstrăinată, care lucrează acolo.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.8
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • A Day and a Half

Produs de

Warner Bros. International Television Production Sverige

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Suedia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mladitza pe 04 Aprilie 2024 23:54
Pentru regie in debut, Fares Fares se descurca binisor. Dar talentul sau actoricesc il depaseste pe cel de regizor. Filmul este tensionat, are suspans. Dintr-un thriller cu luari de ostatici se transforma (partial) intr-o drama profunda de familie, in care nu e chiar de ignorat faptul ca cei doi soti (interpretati impecabil de Alma Pöysti si Alexej Manvelov/ mai ales el impresioneaza, e si foarte complex rolul sau..) provin din culturi foarte diferite. Totusi, latura psihologica putea fi dezvoltata ceva mai mult.
Un punct tare enervant: copilasul ala micut care urla, bietul de el. As fi preferat sa nu se tipe atat de mult si de tare in acest film, chiar daca... situatia nu prea avea cum sa nu fie extrem de tensionata.
Foarte frumoasa cinematografia lui Marianne Bakke, cu cadre lungi, filmari de sus, convoi de masini pe sosele interminabile incadrate de paduri dese si… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre En dag och en halv

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells