The High Note

(2020)

Nota perfectă

Poster The High Note Postere The High Note

Sinopsis The High Note

The High Note

O cântăreață superstar și asistenta ei personala au de facut o alegere care le-ar putea schimba cursul carierei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • Covers

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 15 Noiembrie 2020 14:44
Plictisitor
Nu e cine stie ce noutate, subiectul asta a fost reluat de multe ori - asistenta unei mari vedete cauta sa se afirme pe cont propriu, infruntind obstacole pentru a-si implini visul.
1 0
gbanescu pe 27 Decembrie 2023 21:31
Un fel de “Diavolul se imbraca de la Prada”, dar mai pe nou.
Tema e una cunoscuta: asistenta personala a unei vedete razbeste, cu greu, cu umilinte, in zona rarefiata a celebritatii. Aceeasi tema, insa mai pe nou, pentru ca, de cativa ani, Holywood-ul nu ne slabeste cu corectitudinea politica. De data aceasta, vedeta este o persoana de culoare, iar asistenta sa personala o femeie caucaziana. Mai pe scurtatura, o tanara alba slugareste o negresa. Un cliseu muuult prea des folosit in ultimii ani de industria americana de film. Adica s-a trecut de la faza cu OBLIGATIVITATEA ca personajul principal sau secundar sa apartina unei minoritati rasiale / etnice / sexuale etc.Acum, membrul acestei comunitati “defavorizate” este seful unui amarat de alb.
Si inca ceva: exista in film o replica a vedetei afro-americane care suna cam asa: “In istoria muzicii, doar cinci femei de peste 40 de ani au ajuns in fruntea topurilor si doar una dintre ele era… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre The High Note

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells