Ambition to Meaning: Finding Your Life's Purpose

(2009)

Ambition to Meaning: Finding Your Life's Purpose

Poster Ambition to Meaning: Finding Your Life's Purpose Poster Ambition to Meaning: Finding Your Life's Purpose

Sinopsis Ambition to Meaning: Finding Your Life's Purpose

Mai mult

Jumătate film, jumătate documentar, "acțiunea" filmului se petrece într-un resort unde oamenii vin pentru relaxare, team building-uri sau pentru o clipă de liniște. Nu există neapărat un actor principal, filmul prezintă mai multe povești simultan ce nu sunt interconectate. Un cuplu din clasa superioară a societății a cărei căsnicie este foarte superficială, aceștia convenind în momentul căsătoriei să nu aibă copii. O familie din clasa mijlocie ai căror copii petrec majoritatea…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: pluss_unu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 03 Iunie 2013 13:59
Un film inspirator pentru a realiza o schimbare în viaţă prin regândirea ţelurilor şi a priorităţilor. Celebrul scriitor motivaţional Wayne Dyer explică pertinent şi cu patos privitorilor, dar şi celor care îl filmează, ce înseamnă să-ţi trăieşti viaţa şi cum poţi să-ţi schimbi destinul prin propria voinţă.
1 0
Marginal pe 15 Iulie 2012 08:31
Merita vazut!
“Thoroughly unprepared, we take the step into the afternoon of life. Worse still, we take this step with the false presupposition that our truths and our ideals will serve us as hitherto. But we cannot live the afternoon of life according to the program of life’s morning, for what was great in the morning will be little at evening and what in the morning was true, at evening will have become a lie.” - Carl Gustav Jung

Un film care se adreseaza in special celor aflati la mijlocul vietii, oameni care au reusit mai mult sau mai putin in viata si care acum simt nevoia unei regasiri, unui sens al vietii lor care sa treaca dincolo de rutina unei vieti dominate de grija pentru ziua de maine si sa se apropie de spiritualitate. Care este sensul vietii noastre si ce facem pentru manifestarea sa?

1 0
xerses pe 11 Octombrie 2011 16:59
Un film bun despre regasirea propriului scop in viata.
1 0
pluss_unu pe 22 Ianuarie 2015 00:10
Wow
Acest film ar trebui să facă parte din sistemul de operare al calculatorului și să vină odată cu acesta. Toți avem nevoie de ceea ce prezintă filmul.
0 0

Spune-ţi părerea despre Ambition to Meaning: Finding Your Life's Purpose

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells