After Sex

(2007)

După sex

Poster After Sex Poster After Sex

Sinopsis After Sex

Mai mult
After Sex

O comedie care, invartindu-se in jurul placutei activitati numita "sex", examineaza intimitatea si vulnerabilitatea inerente relatiilor romantice. Filmul prezinta o serie de scurtmetraje cu aceasi tema: discutiile care apar in mai multe cupluri imediat dupa o partida de sex. Conversatiile sunt interesante, uneori amuzante dar uneori mai triste. Ce mi-a placut la acest film au fost cuplurile alese diferit din societate, si prezentarea converasatiilor respective care spun foarte multe despre relatii in…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Dana04
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

Produs de

NALA Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Anchor Bay Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

After Sex

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Method_Man pe 11 Ianuarie 2011 03:17
Relaxant..
O comedie simpatica in care scenariul si interpretarile actorilor fac toti banii. Actiunea se desfasoara intr-un cadru intim, nu exista roluri secundare sau roluri principale, fiecarui cuplu fiindu-i alocat aproximativ acelasi timp. Daca nu ati citit un sinopsis, un review .. aflati ca in film este vorba despre mai multe cupluri, inclusiv cupluri de gay, lesbi .. Ce se intampla , n-o sa dezvalui..va spun cu certitudine insa ca filmul are destule momente amuzante, si este tocmai bun de vizionat impreuna cu prietenii ..mai ales impreuna cu "jumatatea" si cu alte cupluri, nu de alta..dar sa aveti si ce comenta.. :) Filmul fiind destul de scurt, dialogurile si disputele dintre protagonisti..destul de aprinse si haioase, cu siguranta n-o sa simtiti cand trece timpul. Vizionare placuta !
4 2
FreshCosmin pe 27 iunie 2011 00:43
Ai punctat bine... rolurile sunt jucate ca naiba... dar lectiile de viata pe care le subliniaza filmul sunt importante
kakapiciu pe 17 Aprilie 2013 23:35
Documentar oare ?! Pentru ca mie asa m-i sa parut.
1 0
El_KaPpa pe 16 Mai 2020 02:40
7,0/10
Cei care nu suporta vorbaria si nu sunt dispusi sa asiste la discutiile altora pentru 80 minute, se vor simti plictisiti si dezamagiti de acest film de la care, probabil, ar fi asteptat altceva.
Din punctul meu de vedere, filmul este foarte interesant si te face sa te simti bine urmarindu-l. Esti martorul mai multor discutii intime intre cupluri de diferite varste si diferite orientari sexuale, asa cum o spune si titlul, dupa ce se termina actul sexual. Fiecare cuplu are alocat cate un segment de circa 10 minute in care isi discuta atat problemele de cuplu cat si problemele de personalitate. In unele momente amuzant, in altele moralist, reuseste sa faca o mica radiografie a problemelor de cuplu pe care cu totii le avem, insa le tinem foarte bine ascunse. Daca te prinde catusi de putin, nu vei regreta timpul alocat. Zoe Saldana si Mila Kunis ne ofera cea mai incinsa scena si… citeşte

0 0
H4cK3RuL pe 07 Noiembrie 2015 19:37
Decat sa fi privit filmul asta mai bine ma uitam la un perete prospat vopsit cum se usuca.
0 0
Alexx pe 11 Mai 2015 01:39
documentar?!
Deci ... e vorba despre un film in care oamenii se apuca sa discute dupa sex. Nu giugiuleala, nu somn ci discutii fade ce te fac sa crezi ca te uiti la un documentar. Un film care contine cuvantul sex si partea mai nasoala din actiune ... discutiile. Mai urmeaza sa mai discute si in timp ce, eventual sa faca si schimb de impresii despre diverse momente ale zilei ... gen vremea de afara, pe unde au mai fost, etc. Film plictisitor si inutil dar mnah, sunt si persoane care se apuca de "filozofat" dupa sex.
0 1
nick-azh pe 22 Aprilie 2014 19:43
După sex
O comedie care, invartindu-se in jurul placutei activitati numita "sex", examineaza intimitatea si vulnerabilitatea inerente relatiilor romantice.
0 1
Beanca pe 06 August 2012 14:46
ce pot sa spun...un film care iti aduce in prim plan ideea ca dragostea, indiferent cum se manifesta nu are limite
0 1
cristics pe 13 Iulie 2012 19:39
Un film putin ciudat , ma aseptam sa fie doar cam 5 filmulete si apoi le continua pe rand ... Nu ma asteptam :)
0 1

Spune-ţi părerea despre After Sex

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu After Sex
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells