A Secret Promise

(2009)

My Father's Will

Poster A Secret Promise Poster A Secret Promise

Sinopsis A Secret Promise

Ferro Olivetti trebuie să-i îndeplinească tatălui său, aflat pe patul de moarte, o ultimă dorință: aceea de a renunța, timp de o lună, la poziția din cadrul companiei familiei și de a-și asuma o altă identitate, sub care să încerce să supraviețuiască singur, fără ajutorul familiei.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 01 Iunie 2014 23:20
Ferro Olivetti se grabeste sa-i indeplineasca ultima dorinta a tatalui sau, transmisa fiului de pe patul de moarte : aceea de a trai timp de o luna in anonimat, departe de banii si de luxul cu care a fost crescut. Prin urmare, pentru 30 de zile, isi ia o noua identitate intr-un cu totul alt oras, devenind astfel un om obisnuit : incearca sa-si gaseasca un acoperis deasupra capului, o slujba, amici, o pozitie sociala. Sarmant cum e, insa, si mai ales descurcaret, nu are prea mult de dat din coate. Oamenii isi deschid sufletul in fata lui, il ajuta, iar femeile ii cad la picioare. Si nu numai femeile... Si ca in "The Million Pound Note", cei care ii arata generozitate sunt rasplatiti, la randul lor, cu generozitate de milionar.
O experienta la capatul careia, Ferro e mai intelept si mai bogat sufleteste, pentru ca nu mai e singur. Un film pentru cei romantici, si mai ales pentru cei… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre A Secret Promise

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells