A Beautiful Day in the Neighborhood

(2019)

O zi minunată în cartier

Poster A Beautiful Day in the Neighborhood Postere A Beautiful Day in the Neighborhood

Sinopsis A Beautiful Day in the Neighborhood

A Beautiful Day in the Neighborhood SUB

Jurnalistul Lloyd Vogel (Matthew Rhys) trebuie să scrie pentru o revistă un articol despre Fred Rogers (Tom Hanks), creatorul și vedeta unei populare emisiuni TV pentru copii, „Mister Rogers' Neighborhood”. El își face datoria, se duce la studioul unde se filmează emisiunea și începe să-i pună întrebări domnului Rogers. Totuși, Fred pare să aibă un alt plan. Subiectul articolului devine cel care pune întrebările și începe să-l ajute pe scriitor în moduri neașteptate.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Vezi pe Hbo Max
O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA
Vezi toate premiile
Se difuzează la TV.
CineMAX
Sâmbătă, 30 Mar 21:00
Duminică, 31 Mar 14:55

Caseta tehnică

AKA

  • You Are My Friend

Produs de

Big Beach Films

Distribuitorul international

Sony Pictures Releasing

Țara

SUA, China

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dmsteaua pe 22 Martie 2020 00:36
Un film pt aceia dintre noi care mai au o inimă și un suflet. M-a dus cu gândul și la serialul Kidding,cel cu Jim Carrey. Am rezonat cu acest film și mi-a plăcut rolul lui Tom Hanks,foarte potrivit pt el.
2 0
user-5e20dc6282cb0 pe 05 Februarie 2020 04:01
O poveste superba despre un realizator tv care este dedicat muncii sale si emana genorizitate.
2 1
mihaelatb pe 07 Februarie 2020 15:38
Inainte sa incep sa comentez filmul, as vrea sa spun ca : Pe baza unui sondaj la nivel național, Reader’s Digest a scos numele celor 100 de oameni de încredere din America. In urma acestui sondaj, actorul din Cast Away a fost încoronat drept cel mai de încredere american! Tom Hanks a obținut cel mai mare scor de 65%, ceea ce l-a onorat, ca fiind cel mai de încredere om din America.
Cand intalnesti un om caruia ii pasa de semenii sai, un om care chiar te asculta ce ai de spus si o face dezinteresat, care te intreaba de numele consoartei si apoi il tine minte, acel om este o raritate si trebuie admirat si respectat. De altfel si titlul articolului lui : Can you say hero? Este practic o chintesenta a filmului. Erou este si cel care stie sa se implice in viata semenului sau, fara sa deranjeze sau sa impuna, pentru ca sa-l ajute sa-si gaseasca linistea, calmul seninatatea… citeşte

2 3
777L pe 10 Februarie 2020 16:41
''Iubește-ți aproapele...''
...ca pe tine insuți. Cu această motivație și-a trăit întreaga viață acest om atât de minunat, un adevărat model de urmat în viață. Fred Rogers, omul de televiziune care și-a propus să fie un exemplu de bună purtare pentru cei din jur, în special pentru copii. Sigur, filmul nu surprinde decat un episod din viata lui, relatia de prietenie cu un jurnalist dificil.
1 1
Baby_blues pe 11 Decembrie 2023 22:00
Un film despre elefanții din mintea noastră, despre cum înfruntăm temerile, despre curajul se a vorbi despre anxietăți și depresii, și mai ales, despre a înțelege ca viața nu poate exista fără suferința și dezamăgiri, și doar noi suntem cei care le putem gestiona și le facem mai mult sau mai puțin importante.
0 0
Dragos.87 pe 03 Iulie 2021 16:04
E foarte bun filmul dar nu e pentru oricine..
Filmul ne arată clar că viața e ca un desen animat: e amuzantă,are piedicile ei,e neobișnuită iar noi suntem niște simple personaje în trecerea ei..Mi-a plăcut enorm filmul,Tom Hanks are o prestație absolut magnifică iar povestea e transpusă foarte bine încât să-ți dai seama că unii oameni ne pot influența viața pozitiv sau negativ, depinde de fiecare cum alege..îl recomand celor cu inima deschisă și mintea liberă..
0 0
marta.b pe 30 Noiembrie 2020 01:21
O poveste sensibilă, în care viața jurnalistului de investigație Lloyd e schimbata radical datorită interviului pe care i-l acordă realizatorul de emisiuni pentru copii Fred Rogers. Între cei doi se leagă o prietenie specială, iar prin candoarea, răbdarea, bunătatea, atenția, tactul și înțelepciunea sa, Fred îl face pe Lloyd să își înfrunte trăirile și să își schimbe perspectiva asupra propriilor sentimente și resentimente pe care le are față de cei dragi și apropiați.
0 0
kasmyn pe 14 Iulie 2021 16:28
SLAB FILM
UN FILM SLAB DIN PRIMLE 10 MINUNTE NU M-A IMPRESIONAT DELOC , POATE PE AMERICANI DAR PE MINE CA ROMAN, NU!!
0 1
andystarx pe 27 Februarie 2020 20:34
Nota 6/10
Un film sters,nici pe departe nu merita laudele care i se atribuie,dar probabil fiecare cu gustul lui ...slab!
0 4

Spune-ţi părerea despre A Beautiful Day in the Neighborhood

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Beautiful Day in the Neighborhood
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells