Woody Harrelson va avea o scurtă apariţie în Venom. Un rol extins, abia într-un posibil sequel

de Cristina Grigore în 28 Mai 2018
Rolul pe care starul îl va interpreta ar putea fi cel al lui Carnage

Apariţia lui Woody Harrelson în Venom a fost considerată pentru ceva vreme un zvon de către presa de specialitate. Starul şi-a confirmat recent participarea, într-un interviu acordat collider.com, dar a menţionat că apariţia sa va fi una scurtă: “Apar într-o mică bucată din film, însă voi fi prezent mai mult în următorul. Nu am citit însă scenariul deocamdată, am încredere că o să fie cu noroc”, a spus el.

Rolul pe care starul lui True Detective îl va avea în filmul cu Tom Hardy ar putea fi cel al lui Carnage – realizatorii nu au confirmat încă asocierea. În benzile desenate, antagonistul este prezentat drept Cletus Kasady, un criminal în serie transformat într-o bestie de către urmaşul simbiotului ce l-a dat pe Venom.

După afirmaţiile lui Harrelson, este posibil ca scurta apariţie a lui Carnage să fie rezervată unei scene de după genericul final. Actorul confirmă, practic, şi continuarea aventurilor personajului interpretat de Tom Hardy.

În distribuţia lui Venom - regizat de Ruben Fleischer (Zombieland) – mai apar Riz Ahmed şi Michelle Williams. Filmul, a cărui lansare este programată pentru 5 octombrie, nu are legătură cu producţiile Marvel. Cu toate acestea, Tom Holland ar putea avea şi el o scurtă apariţie în film, fie ca Spider-Man, fie ca Peter Parker.  

Exploreaza subiecte similare:

Woody Harrelson, Venom, Tom Hardy, Ruben Fleischer, Zombieland, Riz Ahmed, Michelle Williams, Tom Holland, True Detective

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 28 mai 2018 11:43
A cam dat spoilere batranul Woody..dar nu ma supar:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells