Universul din Prometheus, dezvoltat într-o revistă de benzi desenate

de Cristina Grigore în 4 Iul 2013
Mai multe detalii despre proiect vor fi dezvăluite în cadrul convenţiei Comic-Con din San Diego.

Ridley Scott şi studiourile 20th Century Fox au început deja lucrul pentru aducerea pe marele ecran a unei continuări a lui Prometheus. Iată însă că universul Alien, ce este inclus în lumea lui Prometheus, va fi mai curând explorat prin intermediul unei reviste de benzi desenate, pe care o au în plan cei de la editura Dark Horse Entertainment, scrie The Hollywood Reporter.

„Punem la cale ceva de care suntem convinşi că vor fi încântaţi fanii uimitorului film al lui Ridley Scott”, a spus fondatorul Dark Horse, Mike Richardson, care a menţionat că mai multe detalii despre proiect vor fi dezvăluite în cadrul convenţiei Comic-Con din San Diego.

Momentan, nu se ştie cu siguranţă dacă povestea din Prometheus 2 va apărea în revista de benzi desenate, sau aceasta va dezvolta universul filmelor, oferind material nou şi pentru un al treilea film din serie.

Exploreaza subiecte similare:

ridley scott, Prometheus, Prometheus 2

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 4 iulie 2013 09:15
Abia astept sa vad ce detalii au fost dezvaluite.
cristi23 pe 4 iulie 2013 12:28
mi-ar placea sa se vanda respectivele reviste si la noi in tara......e o idee buna de a promova viitorul film
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2013 16:55
Probabil ceva-ceva va iesi, chiar daca prea mult spre comercial.
alin_iovanov pe 24 august 2014 08:31
porcarie ordinara ,nici o legatura cu vreun creator extraterestu, cu subiectul filmului ,e un film cu monstrii si atat , apare un singur extraterestul , dar cu coeficient de inteigenta 0 ,mai prost si mai nebun decat o gorila , specimenele alea din film nu aveau cum sa ma creeze pe mine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells