Un nou documentar despre Michael Jackson: Gone Too Soon

de Răzvan Boboc în 19 Mar 2010
Un nou documentar despre Michael Jackson: Gone Too Soon

Pe 25 iunie, la comemorarea unui an de la dispariţia lui Michael Jackson, va fi lansat documentarul Gone Too Soon, anunţă presa americană. Filmul este realizat de biograful şi cineastul Ian Halperin.

Documentarul va prezenta, de-a lungul celor 88 de minute, ultimii ani din viaţa starului. Imaginile vor fi selectate din aproximativ 300 de ore de filmare. Gone Too Soon va rula pe marile ecrane în Canada şi în Franţa. Compania Shine Intl. va prezenta filmul, luna viitoare, la târgul de televiziune Mip Tv de la Cannes.

Ian Halperin este autorul volumului "Unmasked: The Final Years of Michael Jackson" care prezintă ultimii cinci ani din viaţa lui Michael.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, la doar 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Conrad Murray, fostul medic al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dahaka pe 19 martie 2010 09:12
tot nu se satura , sa mai scoata pitzin bani din imaginea shi povestea artistului , shi apropo , de curiozitate , :" This is It " nu a fost tot cu aceeashi tema , nu l-am vazut
nina pe 19 martie 2010 10:58
ne-am saturat de atitea minciuni care s-au spus de Mj toata viata lui vrem sa auzim adevarul ca a fost un om deosebit din toate punctele de vedere plin de iubire bunatate un inger pe pamint trimis ptr noi dar noi nu am stiut sa-l apreciem , pacat Te iubesc Michael .
BudauBogdan pe 19 martie 2010 12:32
incredibil....lasati-l mah sa se odihneasca-n pace!!!
hokage33 pe 19 martie 2010 12:54
Oh da :X
De abia astept.

Jesus pe 19 martie 2010 13:47
@ss...mai bine taci ca numa te contrazici...l`ai vazut in persoana ? aproape tot ce stii despre el ii de la TV :))
SC pe 19 martie 2010 16:40
Nu-l asteptati degeaba... E pe baza unei carti scrise de un "biograf" (Ian Halperin) care NU l-a intalnit pe Michael niciodata, asa ca va dati seama de unde scoate el informatiile... Nu are nicio importanta. Numai minciuni... Printre altele, l-am vazut la un post american dupa moartea lui Michael incercand sa-si promoveze cartea despre acesta si afirma ca a intalnit doi barbati care au spus ca sunt homosexuali si ca au facut sex cu MJ. Atat. Nicio dovada.Orice boschetar poate afirma orice doreste despre Michael, acum cand el nu mai e ca sa se apere. Se pare ca a gasit si cativa prosti care i-au transpus cartea in film. Daca vreti intr-adevar ceva documentat, cititi-l pe Taraborelli, care chiar l-a cunoscut pe Michael si pe cei din jurul lui, dar chiar si el a afirmat la sfarsit ca - dupa moartea omului MJ - isi da seama ca nu l-a cunoscut cu adevarat, desi credea ca a patruns in sufletul lui, si ca e posibil sa-l fi judecat gresit. Acum judecati si voi...
Vladut1994 pe 19 martie 2010 18:58
Nu stiu cum sa isi mai scoata bani dupa urma legendei.Au vazut ca a prins This is it .Rusine
Ady pe 19 martie 2010 22:24
Vor mai scoate multi bani de pe urma lui Michael Jackson. Nu se vor opri aici. Totusi astept filmul pantru ca va fi interesant. Fanii adevarati stiu unde este adevar si unde se baga minciuni.
Athina-Aurelia Costea ( Brasov pe 19 martie 2010 23:45
Auziti, dragilor !! ,,Tribut echilibrat” !!Cum de nu i-o fi viperei asteia Halperin rusine si frica de DUMNEZEU , sa spuna asa ceva, dupa ce a ,,avut grija” sa adune mizerii scandaloase in acel film si sa mai si prezica crucificarea dragului nostru ???!! Mi se strange sufletul si mai mult, ca-ntr-o menghina, de cate ori aflu o noua stire din asta.Stia ceva nemernicul, de a prezis aceasta nenorocire !! DOAMNE, cati serpi veninosi ai putut incalzi la pieptul TAU, dulce suflet MICHAEL !!!
anca_luna pe 20 martie 2010 14:30
Adevarul asta e: "GONE TOO SOON"!!!!
Dana pe 21 martie 2010 13:47
Halperin never was Michael`s biographer. Randy Taraborrelli , Michael`s friend for 40 years, was the authorized biographer. Halperin is the same tabloid writer that wrote an UNAUTHORIZED biography of Michael . This is the same guy who said that President Ronald Regan gave Michael a sperm donation just because he went to the White House and received an award! That has to be the stupidest thing I have ever heard!!! He is a liar! I wish the stupid media would quit giving this guy airtime as if he's some Michael Jackson expert! He's NOT! He makes up half of his crap and the other half anyone can look up on the internet! I hope people will remember what Michael once said- "if you don't hear it from my own mouth, please don't believe it".
Don't waste your time on anything this guy dose when it comes to Michael!

MirelaD pe 21 martie 2010 15:43
Intradevar Taraborrelli a scris foarte frumos despre MJ cred ca este singurul bineintentionat. Oricum noi toti stim foarte bine cine a fost si cine este MJ indiferent de aceste "tributuri"
copila_satanista pe 29 martie 2010 13:03
ma enerveaza la culme tot ce a fost facut dp moartea lui... au stors bani din ce s-a putut la max... dc chiar erau cu sufletul aproape de el ar fi facut toate astea gratis :-|
ali pe 12 aprilie 2010 17:42
ar trebiu sa ni-si mai dea parerea inaine de a sti cv despre istoria lui
mimi pe 28 iunie 2010 10:09
am citit cartea lui TARABORELI si mi se pare ca l-a cunoscut foarte bine pe Mickael, pe cind acest halperin nu este deloc credibil
MMlgirl pe 28 iunie 2010 15:12
Documentarul a fost dat vineri si sambata pe antena 1, odata cu implinirea unui an de la moartea Megastarului. (Daca e acelasi, desi nu cred ca ar putea fi altul cu exact acelasi nume:-?) Parerile sunt subiective, moartea este privita din mai multe perspective; acuzatii aduse doctorului, expertize facute asupra gramajului de propofol administrat, cazurile de pedofilie, antrenamentu zilnic facut de Michael la un antrenor de fitness, toate sunt discutare si rediscutate de jurnalisti, purtatori de cuvant, doctori, pastori s.a.m.d. M-a socat afirmatia unei jurnaliste care spunea foarte resemnata "Era tipul pedofilului clasic.." sau cea a avocatului care spunea " Mi se rupe inima sa aud ca unii spun ca Michael a valorat mai mult mort, decat viu...". In momentul acela am oprit televizorul. Aberatii si iar aberatii. Nu o sa aflam niciodata ce s-a intamplat in spatele usilor inchise.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells