Un DVD cu secventele interzise in cinema: "Alien versus Predator 2: Requiem"

de Gloria Sauciuc în 3 Iun 2008
Un DVD cu secventele interzise in cinema: "Alien versus Predator 2: Requiem"

Filmul "Alien versus Predator 2: Requiem" este disponibil acum pe DVD intr-o editie speciala, pe 2 discuri, cu sapte minute suplimentare, prea socante pentru a fi acceptate in cinematografe, precum si numeroase bonusuri: primul disc include comentariile regizorilor Colin si Greg Strause, ale producatorului John Davis si creatorilor efectelor speciale Tom Woodruff si Alec Gillis, iar al doilea disc prezinta numeroase imagini din film si informatii despre productie: "Pregatiti-va de razboi: Making of AVP 2", "Lupta pana la sfarsit: Making Of AVP2", "O noua specie: Predalien", "AVP 2: Cosmarul se intoarce: Alien", "AVP2: Design: Predator", "Crearea lumii Predator", "AVP 2: Stiinta xenomorph", "AVP 2: Stiinta vanatorului".

In 1979 se lansa pe marile ecrane primul "Alien", in regia lui Ridley Scott, ale carui efecte vizuale, premiate cu un Oscar, il recomandau drept o capodopera a genului SF. In 1987, o noua specie de extraterestri exalta iubitorii genului SF in "Predator", cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal. In 2004, asistam la un razboi cumplit intre cele doua rase extraterestre in "AVP: Alien vs. Predator", iar acum groaza SF atinge apogeul in "Aliens vs. Predator: Requiem", odiseea unui… PredAlien.

Totul incepe cand o nava extraterestra se prabuseste langa Gunnison, un orasel din Colorado. PredAlien, o creatura feroce, cu acid in loc de sange, bantuie nestingherita imprejurimile, ucigand pe oricine ii iese in cale. Cand intra in scena si Predatorul aflat pe urmele sale, carnagiul e de neoprit. Nestiind nici macar cine sau ce o ataca, populatia orasului asista neputincioasa la ofensiva sangeroasa declansata de cele doua rase rivale de extraterestri. Numarul victimelor creste fulgerator, autoritatile sunt incapabile sa faca fata situatiei, iar supravietuitorii trebuie sa-si gaseasca singuri resursele pentru a se apara de monstrii care ii pandesc la tot pasul. O infruntare pe viata si pe moarte, fara limite, fara reguli, fara mila.

Filmul este disponibil pe DVD in toata reteaua de distributie a Prooptiki Romania: magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Selgros, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marty-333 pe 21 decembrie 2009 12:25
sunt de acord ca trebuie sa scoata minutele alea,sa fie sterse din film de tot!!dar totusi,unde se gasesc dvd-uri din astea??ca eu nu am vaut nici una!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells