Ultimele zile ale lui Andy Whitfield, descrise într-un film documentar

de Cristina Grigore în 12 Iun 2012
Ultimele zile ale lui  Andy Whitfield, descrise într-un film documentar

Fanii lui Andy Whitfield vor putea urmări ultima perioadă din viaţa actorului într-un documentar ce se află de ceva vreme în lucru, scrie Deadline, dar a cărui finalizare depinde acum de campania de strângere de fonduri iniţiată de producători, fiind necesari încă aproximativ 200 de mii de dolari pentru ultimele cadre, montaj şi post-producţie.

Filmul, intitulat Be Here Now, a fost regizat de Lilibet Foster (nominalizată la Oscar în 2000 pentru Speaking in Strings) şi urmăreşte ultimele zile ale protagonistului primului sezon din Spartacus din lupta sa cu cancerul, pentru al cărui tratament a călătorit până în India, apelând pentru vindecare şi la la medicina estică. Withfield a fost diagnosticat cu limfomul non-Hodgkin la începutul lui 2010 şi a murit în septembrie 2011.

„Sperăm, cu ajutorul fanilor lui Andy, să terminăm acest documentar, cărora le oferim astfel şansa de a face parte dintre cei care au contribuit la realizarea lui”, a spus regizoarea. „Este o modalitate prin care publicul poate fi implicat în aducerea la viaţă a poveştii lui Andy, împlinindu-i astfel dorinţa de a nu fi uitat”, a adăugat ea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 12 iunie 2012 09:24
ar fi senzational sa se faca documentarul..........Andy o merita
kronos18 pe 12 iunie 2012 13:52
R.I.P. ANDY :(
john_gotti pe 12 iunie 2012 23:55
Offf, ce soarta cruda a avut bietul Andy... Odihneasca-se in pace!
alex_il_fenomeno pe 29 iunie 2012 00:26
il voi urmari , chiar daca in timpul vietii sale nu l-am urmarit indeaproape ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells