Tudum 2022: mega-evenimentul internațional Netflix

de Cinemagia în 24 Sep 2022
Noutăți și picanterii, alături de vedetele Netflix din toată lumea

Sâmbătă, 24 septembrie, fanii Netflix au avut parte de un festival intens și au fost întreținuți de vedete din toată lumea: Jamie Foxx, Millie Bobby Brown, Noah Centineo, Choi Min-ho, Cho Yi-hyun, Zakir Khan, Prajakta Koli, Maite Perroni, Sheron Menezzes, Maitreyi Ramakrishnan, printre alții.

Tudum 2022 este al doilea mare eveniment Netflix, urmat de succesul primei ediții de anul trecut, care a înregistrat în jur de 25 de milioane de vizualizări, în 184 de țări. Anul acesta, fanii s-au bucurat de o petrecere virtuală de 24 de ore, împărțită în cinci evenimente separate, transmise din colțuri opuse ale globului, pe care le-au putut urmări de acasă, în 29 de limbi, transmis pe canalele de YouTube ale serviciului Netflix și pe YouTube.com/Netflix.

Așadar, Tudum 2022 este un adevărat maraton plin de noutăți și dezvăluiri în exclusivitate, un geekfest care a adunat peste 200 de vedete Netflix și ne-a pus la curent despre mai bine de 120 de seriale și filme de pe tot globul. Iată câteva dintre noutățile Netflix:

Seriale

The Watcher, Creat de Ryan Murphy, vine cu primul său trailer și anunță data lănsării pentru înfiorătoarea serie polițistă, cu Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Margo Martindale, Mia Farrow și mulți alții.

Echipa Outer Banks (Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Carlacia Grant și Drew Starkey) împărtășesc primul teaser pentru sezonul 3.

Distribuția serialului Shadow and Bone oferă un sneak peak exclusiv din sezonul doi.

Henry Cavill are câteva vești interesante pentru The Witcher sezonul 3, plus o prezentare din culise cu Anya Chalotra și Freya Allan.

Distribuția Stranger Things răspunde la întrebările fanilor și împărtășește bloopers din sezonul patru.

Jenna Ortega, care a preluat rolul iubit al lui Wednesday Addams în noul serial Netflix Wednesday, împărtășește un clip exclusiv și anunță data premierei serialului. 

Află cum plănuiește Wednesday să scape de purgatoriul adolescenșței negociind o relație sănătoasă cu nemuritoarea mână, Thing:

Echipa The Umbrella Academy ne împărtășește filmări amuzante cu distribuția, din timpul filmărilor pentru sezonul 3.

Melissa Roxberg și Josh Dallas din Manifest prezintă trailerul sezonului patru al serialului, care are premiera pe Netflix pe 4 noiembrie 2022.

Fanii fac cunoștință cu India Amarteifio, actrița care o interpretează pe protagonista din Queen Charlotte: A Bridgerton Story, în noul serial cu același nume. Mai mult, creatoarea și scriitoarea Shonda Rhimes împărtășește un first look asupra seriei mult așteptate.

Michelle Yeoh, Sophia Brown și Laurence O’Fuarain dezvăluie câteva informații captivante în prezentarea noului The Witcher: Blood Origin.

De asemenea, de-a lungul celor 24 de ore, fanii au avut parte de apariții speciale ale membrilor distribuțiilor din Squid Game, Bridgerton Sezonul 3, Emily In Paris Sezonul 2, Heartstopper și multe altele. 

Hype-ul Tudum a pătruns până și în secolul al XIX-lea. Creatorii din Bridgerton au spart al patrulea perete printr-o provocare amuzantă, în care actorii din serial se pictează reciproc și ne citesc din scenariul sezonului următor:

 Iar creatorul și regizorul hit-ului Squid Game, Dong-hyuk Hwang, ne prezintă un teaser misterios pentrul cel de-al doilea sezon:

Iată și un teaser al sezonului trois din Emily in Paris:

Filme

Aclamatul regizor Guillermo del Toro, câștigător al Premiului Oscar, ne oferă o prezentare exclusivă din culisele viitorului său film de animație, Guillermo Del Toro’s Pinocchio. În acest clip, del Toro ne vorbește despre arta stop motion-ului, arătându-ne imagini impresionante din timpul realizării:

Millie Bobby Brown, actrița din Stranger Things, prezintă trailerul pentru Enola Holmes 2.

Gal Gadot ne arată imagini din culisele filmului ei Netflix, Heart Of Stone, unde joacă alături de Jamie Doran și Alia Bhatt.

Rian Johnson prezintă un clip exclusiv din filmul Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Jason Momoa împărtășește o prezentare a lumii magice a viselor din Slumberland, printr-un clip exclusiv.

Reese Witherspoon și Ashton Kutcher anunță data lansării viitoarei lor comedii romantice Netflix, Your Place Or Mine.

Un first look exclusiv asupra filmului Mama / The Mother, în care apar Gael García Bernal, Jennifer Lopez și Joseph Fiennes.

Printre alte apariții speciale se numără membrii distribuțiilor din The Old Guard 2, Extraction 2, The School For Good & Evil și multe altele.

Jamie Foxx oferă un first look exclusiv asupra viitorului său film, They Cloned Tyrone. De asemenea, tot Jamie Foxx oferă un first look exclusiv asupra jocului Oxenfree: Netflix edition.

Accesează site-ul oficial pentru fani al serviciului Netflix Tudum.com/event pentru cele mai recente știri despre acest eveniment internațional pentru fani.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells