Trilogia SF The Fourth Realm, în preproducţie

de Gloria Sauciuc în 23 Feb 2010
Trilogia SF The Fourth Realm, în preproducţie

Fox pune mâna pe drepturile asupra seriei SF de cărţi cunoscute sub numele de The Fourth Realm, o trilogie scrisă de John Twelve Hawks şi-l angajează pe Alex Tse, coscenarist la Watchmen, să pună pe hârtie povestea pentru o viitoare ecranizare, anunţă The Hollywood Reporter. Tse a scris şi o adaptare a unor manga clasice japoneze, Ninja Scroll, pentru Warners şi o adaptare a The Illustrated Man (Ray Bradbury) pentru Zach Snyder, tot sub egida Warners.

Gil Netter (The Blind Side) şi Andrew Tennenbaum (The Bourne Identity) sunt producătorii de la The Fourth Realm.

Prima carte, The Traveler, a fost publicată în 2006, iar povestea e plasată într-o societate americană alternativă, în care o organizaţie secretă controlează populaţia printr-un sistem de supraveghere continuă. Povestea se centrează pe un grup aproape dispărut de oameni, numit Travelers, care pot să-şi proiecteze spiritul în alte dimensiuni, şi protectorii lor, numiţi Harlequins, care încearcă să se revolte împotriva constrângerilor.

Cărţile au fost adevărate best seller-uri, bine primite şi de critică, adesea fiind comparate cu scrierile lui Dan Brown sau cu The Matrix ori Star Wars.

Asupra autorului (Hawks nu este numele real al lui) "gravitează" un adevărat mister. Nici editorul seriei sau măcar agentul scriitorului nu l-au întâlnit vreodată.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 22 aprilie 2010 20:03
astept sa-l vad

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells